Drake



Nu vill jag tatuera mig, jaja jävla tjat men jag vill de! Har hittat en till sak som jag ska tatuera, nämligen mitt kinesiska stjärntecken. Jag är en drake. Om det går som planerat ska jag och Elin tatuera oss samtidigt. Min ska sitta under min nacke i början av ryggen om ni fattar? :P

Lite musiktips:
The white tie affair - If I  fall, The letdown, Love me not, Mr right

Vila i frid


R.I.P
Jag hoppas ni är tillsammans nu, puss på er små ninisar.

Uppdatering

Just nu känner man sig rätt så nere, eftersom på 2 dagar typ har det hänt saker. Det började med att pappa tog bilen in i onsdags morse för han skulle ta ett tåg tidigt, och mamma och jag skulle hämta bilen på eftermiddagen. Men mamma mådde inge bra i onsdags så hon tänkte att en natt till kan inte skada. Så på torsdagen tog jag och mamma bussen in för att hämta den, påväg mot bilen ser jag att dörren inte är helt stängd, men tänker inte så jättemycket på de för det behöver ju inte betyda så mycket. Men det visade sig att bilen var upplåst och vi hade haft inbrott. SKITKUL! Jävla idioter som ska förstöra! Dom hade haft sönder tändningslåset så bilen är obrukbar, askul nu har vi ingen bil och det måste man ha när man bor på landet, 1 mil ifrån affären liksom. Man blir ju förbannad asså, sen hade dom haft sönder låset på förarsidan. Men men vi fick som tur låna en kompis bil så länge. Sen i torsdgas så skulle mamma ner till stallet och fixa lite, men strax därefter kommer hon upp och jag frågar vad är det som hänt. Jessie våran kanin har blivit ihjälbiten. Fan inte de också! Jag går ner och öppnar taket och där ligger hon, inte en vacker syn huvudet är borta. Snacka om chock mamma fick. Usch, stackars Jocke våran andra kanin, han var i chock och tuffsig han med så djuret som gjort detta var ju på honom med. Jag vet inte till 100 % vilket djur som gjorde detta, men det var en katt som satt utanför inhängnaden och var väldigt intresserad, så det kan ju varit den men känns inte som de. Kanske en mink eller vessla? Ingen aning. Usch har legat flera timmar inatt och tänkt på Jessie, vilken panik hon ska ha haft. Mamma tog in Jocke för inte lämnar vi han ute eter det här men tyvärr dog han inatt. Han fick någe anfall och dog. Han var väldigt gamal och i chock så det har säkert triggat fram anfallet. Nu är iallfal Jocke och Jessie tillsammans. Vila i frid ninisar.  


Ja just nu känns det inge kul att leva mitt liv, hur jävla mycket ska en människa orka ta?! Allt som hänt på senaste tiden tar snart kål på mig. Jag vill och orkar snart inte mer, är på bristningsgränsen.

Mer julklappar

Nu kommer det lite mer saker jag önskar mig:

http://eleven.se/ed-hardy-for-women-eau-de-parfum-6027.html
http://eleven.se/elite-miami-edition-edp-4488.html
http://eleven.se/japonesque-train-case-3684.html
http://eleven.se/jaqua-the-getaway-bag-5807.html
http://eleven.se/zazendi-square-cosmetic-bag-zebra-pink-brown-5595.html

http://eleven.se/primal-elements-wish-candle-xoxo-5394.html

Tävling

Är med och tävlar om ett par fina örhängen från Pinky Webshop hos http://sexandthecitty.blogg.se/index.html

Besviken

Dom här tre senaste dagarna har jag varit så besviken och ledsen. Just nu är det smått kaos inombords. Vet inte vad jag ska göra angående detta?

Helvetes jävla skit!!

Just nu är jag så förbannad att jag vill bara skrika rakt ut! Helvete! Hur ska detta gå, kan inte allt bli bra igen?


Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try
Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try


Dance



so make sure you love
like you've never been hurt
and when you dance, dance
like there's no one watching you

Börjar känna igen

Efter branden hamnade jag i en depression och ett kännetecken för att vara i depression är att inte orka bry sig eller känna efter vad man känner. I början så kände jag inget alls, saker hände och jag knappt brydde mig. Jag brydde mig inte känslomässigt iallfall. Jag tänkte mycket att efter branden kan det ju inte bli värre, vad har jag att förlora? Så jag gjorde några saker och det som hände fick hända. Men nu har jag börjat känna saker igen, jag kan känna att fan jag vill inte dö ifrån det här. Jag har trots allt det ganska bra nu, kompisarna finns kvar och nya saker har tillkommit. Jag vill inte förlora det här. Jag är ju så sugen på att flyga men är så sjukt rädd för att död. Förut när jag inte kände någe så tänkte jag fan nu ska jag flyga om planet kraschar ja då kraschar det, big deal. Men nu när jag känner efter " ska jag flyga?" så får jag ont i magen och känner, nej jag vill fan inte dö....


.....



I don't ever wanna feel, like I did that day
Take me to the place I love, take me all the way



Tatueringar

Åh, jag vill tatuera mig! Jag har flera jag vill göra så jag vet inte ens vilken jag ska börja med. Här kommer dom jag vill ha:

1. Minnestatuering ( ska sitta vid vristen)
2. Mina cheryrblossoms (animerad) som klättrar uppåt och en fjäril högst upp (ska sitta på underarmen)
3. Mitt namn i snygg skrivstil ( antingen handleden lr nacken, fast det lutar mot nacken)
4. En traditionell svala (?)

Det lutar nog mot att göra min namntatuering först tror jag, haha det blir nog billigast och säkert lättare att få tid med den.
 

(den som ska vara på underarmen, såklart blir den lite omgjord.)

Gamal?

Pratade med Elin förut som är i västerås med en kompis på fest, shit vad jag saknar alla våra fester! Saknar förfesterna när man står och fixar sig och med en drink på handfatet, sen ut och röja hela kvällen och dansa som aldrig förr tills det stänger för kvällen. Dom kvällarna var alltid så sjukt roliga..

Fick prata lite med Elins kompis och såhär lät det:
Elins kompis - Vad gör du?
Jag - Ser på tv
Elins kompis - Okej, men en pojkvän lr`
jag - Nej
Elins kompis - Okej, är det inte dags att skaffa en då.

Hmm det här var typ efter han fick reda på att jag var 20 år. Hm vadå är jag gamal lr? Det lät som att det var konstigt att jag inte har en pojkvän, men hallå det är inte lätt att bara sådär hitta en pojkvän. Det är ju inte så att jag inte vill ha en.

Min älskade poppo



Förstora bilden!

Störtskön bild på Brill...:D

Huvudvärk

Ja nu sitter man här igen, och ont i huvudet har man och ändå sitter jag här. Bra Liv! Sitter och lyssnar på musik och tänker på lite allt möjligt. Förhoppningsvis kommer Vicky hit nästa helg. Jag hoppas iallafall. Sen den 5:de kanske jag och Carin tillbaka och hälsa på vår gamla skola Ösby. Hoppas det går, vill träffa alla gamla lärare och se vad som är nytt.

Idag har det inte hänt någe, jag sov till typ 2 för jag vill inte gå upp, sen mockat  och sen suttit här typ. Kul va? Nu vill jag att det händer någe nytt i mitt liv.


i hear your body say it wants more
but your scared you'll be addicted boy
now make your move before you loose the choice
i've got somthin` that you might enjoy


Howie Heart

Howie heart I´m in love!

Haha ja jag vet men han är ju så söt...36 seunder in i video så dansar han ju så sjukt sött!

http://www.youtube.com/watch?v=xtwb4HGYvMQ

Tävling igen

Nu är jag med och tävla om ett armband med två valfria berlocker...:D Ta chansen du med!

http://mariellep.blogg.se/2008/november/tavling-berlockarmband-fran-by-m.html?_tmp=e3f50584714bd0c6ea597a9c3612d8e97a9422b2

Tävling

http://ellinorejonsson.blogg.se/2008/october/vinn-mascara.html

Är med och tävlar om en mascara. Var med!

Tävling



"Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv, man kan vinna en julbag med smycken värd 1000kr. Sponsor är Bicone Design som har massor med fina och prisvärda smycken. Tävlingen är öppen för alla och avslutas vid midnatt 18 december."


Totalt kan ni alltså få 6 vinstchanser om ni gör alla steg. Lycka till!


Stora sthlm

Den sjätte och sjunde december drar jag upp till stora sthlm med Carin. Ska bli sjukt kul att äntligen få vara med och se hur det går till på hundutställningar och att träffa Carin (har inte träffa dig sen studenten). Ska få följa med Carins uppfödare kan man säja, så jag kommer få se hur det verkligen går till, sjukt spännande! Försa gången för mig att se en hundutställning.
 


Min älskade hund Bobban <3

Musik

Musiktips:

R kelly - skin
Kanye West -  love lockdown
Agnes - Release me (hennes nya album så fanns det några låtar som är bra)
Joshua Radin - I'd Rather Be With You ( Ellen Degeneres hade denna låt på ditt bröllop, så fin!)
Mr cheeks - lights camera action
Stone sour - through glass (ingen ny låt men bra)
Dizzle Rascal -  Dance Wiw me


Julafton

Ja nu har jag fått veta vem jag ska köpa julklapp till i år, vi brukar inte fira julafton som dom flesta andra. Vilket är tråkigt enligt mig. Vill gärna ha den traditionen kvar. Vi ska ha julklapsbyte i år med och sen får vi inte veta till vem dom andra ska köpa till. Jag vet vem jag ska köpa till men jag vet inte vem som köper till vem Sen ska vi tydligen inte ha önskelista, vilket jag inte alls håller med om. Om man önskar sig någe självklart så vill man ju ha de. Så jag tänker skriva min önskelista iallafall, och ge den till farmor!

Livs Önskelista
1. Sex and the city - boxen
2. Alla SAW filmerna
3. Namnhalsband Textstil Rebecka i silver (finns på http://www.bettiesgalleria.com/)
4. Martiniglas + shaker
5. Bärbar dator


Tv-måndag

Shit vilken tv-måndag! Såg ni Cityakuten och CSI, det var fan inge kul. Tycker inte om när folk som varit med länge dör. Varför ska dom de liksom? Antagligen för att vara med någon annanstans men ändå!

Mera tävling

Var med och tävla om en Louis Vuitton väska!

http://moonzanna.blogg.se/2008/november/arets-stora-tavling-vinn-en-lv-vaska.html

Tävling håller på tills 12 december.


Tävling



Jag är med och tävlar om snygga tshirtar hos:
 http://www.mariamelle.blogspot.com/

Var med ni också!

Lite av varje

Helgen har varit rätt så seg, har iallafal jobbat ute och satt upp staket och sen jobbat i stallet med att sätta upp vindpapp. Vaknade med huvudvärk i söndags, blä. Satt och kikade på lite repriser och såklart tittade ag på Miami INk kl 19.00 på kanal 6. Det är fan min heliga timme :P Har även fixat mina naglar, det vart frank manikyr och nageldekoration. Använde utan dom nya jag köpte på tradera. Vart riktigt snyggt, lite bling bling i min tillvaro.

Sitter här och tänker på hur jag ska göra med alla resor mot Sala och träffa vännerna, det är så drygt när det är flera saker på en gång typ. Vill ju inte göra någon besviken. Hoppas jag kan göra båda sakerna, vi får se. Är sugen att åka på stora sthlm hundutställning, har aldrig varit på hundutställning så det vore skitkul.
 
Vill till stan någon dag och köpa ett par svarta tjocka leggings asså så man inte ser huden igenom, och gärna någon snygg kjol lr så. Skulle passa snyggt till mina stövlar.

Nej usch klockan tickar iväg, börjar få ont i ögonen...kanske dags att sova?


Cocoo

Underbar shoppingsida med massa underbara söta och snygga smycken. Priserna ligger mellan ca 45 kr - 295 kr inkl. moms, allt är nickelfritt och levereras fraktfritt.

Hur bra är inte de?
Såg många saker jag vill ha, om jag nu hade pengar. Får önska i julklapp, lr vänta tills födelsedagen...vill ju ha nu!

http://www.cocoo.se/default.asp

Blogg

Jag har fått en ganska dålig vana, jag har börjat använda den bärbara datorn. Haha ja, jag ska berätta varför. Eftersom jag inte har en egen dator använder jag mig av pappas och han brukar gå och lägga sig runt 10-11 och då kan jag inte använda hans dator eftersom den står i hans rum. Så nu till saken, då använder jag den bärbara och tar med den in i mitt rum med det mobila nätet och surfar långt in på nätterna. En dålig ovana! Men det finns ju lite posetivt i det också, har hittat en massa nya intressant bloggar. Har hittat flera där folk gör sina egna smycken t ex lr stickar söta figurer, sånt är alltid kul att hitta eftersom jag älskar shopping. Jag följer också en blogg om en person som har cancer, usch det är så hemskt att läsa men jag känner att jag vill det med. Har genom den personen kommit in på en annan blogg om en tjej som tyvärr förlorade kampen mot cancer september i år. Hon vart bara 20 år och hade hela livet framför sig.
 
Ibland inser jag att jag har det ganska bra ändå, även fast vissa dagar då det inte känns som de. Men om jag inte tänker såhär kommer jag nog gå under.


(nu lägger jag ut min grund till minnestatueringen, bättre sent än aldrig. Nu får vi ju se när den hamnar på min kropp dvs)

Grattis

Ett stort grattis till Emma och Kim som idag har förlovat sig på deras 1-årsdag!!



Resa

Efter att ha sett alla Emmas bilder från Sri lanka, kan man ju inte låta bli att drömma och blir lite smått avundsjuk.  Jag känner stort behov av att resa och se världen, men det finns två stora problem.
1. Flygrädd  ( har inte vågat flugit på flera år sen sist jag flög)
2. Pengar

Det största problemet är nog min rädsla, den kom sist jag och pappa flög hem ifrån Spanien. Vi var påväg uppåt med planet, då hela planet hamnade i turbulens. Hur jävla läskigt som helst. Hela planet skakade och ramla/sjönk flera meter. Ja usch bara tanken av att flyga får mig att svettas. Det hjälper ju inte av att man har höjdskräck och smått klaostrofobi.

Men jag har ju kommit på det Ultimata resemålet för mig vore, till Miami Beach. Ja, jag vill dit inte bara för Miami ink finns där. Även fast det är ganska stor anledning för att åka dit, vädret är ju sjukt fint och vilka stränder.


Saknar!

Just nu är jag inne i en period där jag saknar saker så otroligt mycket. Det jag saknar mest är mitt liv som jag hade förut, för jag inser att det var mycket bättre än det jag har nu. Jag saknar mitt socialliv otroligt mycket, att kunna vara med mina kompisar oftare. Jag är en så otroligt social människa, jag behöver prata av mig. Och det är så svårt att försöka hålla kontakterna vid liv när andra inte hjälper till. Jag försöker ett tag till och ser hur det blir.

Satt idag och skulle skriva listan på alla saker som brann upp för mig, och sen ska man sätta ett pris på det också. Jag har glömt ungefärt hälften av alla saker som jag ägde, skitsvårt. Sen sätta pris på mina djur, alla mina djur var och är oersättliga.

4 månader

Idag är det fyra hela månader sen branden inträffade hemma hos oss den 10 juli, så kort men ändå så lång tid. Fyra jobbiga månader sen jag höll i mina älskade djur! Jag saknar er varje dag, det går verkligen inte en dag utan att jag tänker på er. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna älska djur lika mycket som jag gjorde då, just nu känns det så långt borta.




Never think of me as dead, I´ve just gone on ahead.
And the love you gave me, I will carry through eternity.
Keep me always on your mind, by loving others of my kind.
Do not linger in your grief, just hold on to this belief.
Then when it´s time for you to come this way, I´ll be waiting on that day.




Blandat

Hej!

Ja igår vart det en tripp till Örebro. Vart Ikea och skopunkten, tyvärr inget HM men det blir senare. Köpte lite iallfall igår t ex en väggklocka, 4 ramar, ett par skor och lite smått annat.
Länk till skorna jag köpte. Vart riktigt nöjd.
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Stovlar?art=239897

Idag har det inte hänt mycket, har inte pratat med Emma på ca 1 ½ vecka, sjukt tomt har det varit utan dig lilla skitunge. Hon har varit på semester, lyllos! Men snart så träffas vi!

Dom senaste dagarna har jag tänkt mycket på branden, igår fick jag en sån obehaglig känsla i magen då jag tänkte på samtalet jag fick om branden. Vet inte varför jag tänkt på det så mycket, kanske för att det är 4 månader sen branden i morgon. Funderar annars på att snart åka uppåt och träffas Vicky och dom andra som vill träffa mig såklart :) Om det går åker jag upp helgen då det är första advent.

Imorgon åker jag nog till Eskilstuna och träffar lillpollen som ska tränas. Just nu står disken där nere, usch ett riktigt berg och jag drar mig för att diska. BLÄ!

Saknar dig M. Vart har du tagit vägen, vem är du nu?

Sex and the city

Läste på en annans blogg och på nätet att Sex and the city nummer två kommer att komma, jippi!

Sitter och läser blogg som vanligt och hittar en massa mums. Massa länkar till shopping :D Det jag skulle vilja ha i julklapp är et tnamnhalsband, harv elat haft ett sen första gången jag såg Carries i SATC. Hittade en hemsida som gör såna till en billigare peng. Önskar!

http://www.bettiesgalleria.com/index.php?main_page=index&cPath=80&zenid=5f8d83ac3318bf8068bc17d70d4e6f8f
http://www.bettiesgalleria.com/index.php?main_page=product_info&cPath=80&products_id=668

Mera fint:
http://www.bettiesgalleria.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=430
http://www.bettiesgalleria.com/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=717 Hur sött är det inte med en glasspine?

Nej, undra om man ska sova nu kl är ju snart 3...

Tack!

Ett stort tack! till dig min storasyster som gjorde om min blogg, och visst vart den snygg?Riktigt min stil.

Sitter här kl 01.04 i sängen och bloggar, inte varje dag man gör det. Ganska skönt faktiskt. Bobban ligger brevid och sover djupt, lilla snuttegubben<3 Har hämtat två lass hö till popposarna sen suttit vid datorn och surfat, lyssnat grym musik, msn och använt ps lite. Satt och gjorde en grund på en minnestatuering jag vill ha, lägger nog upp bilden här sen så får ni se :) Kelat med en tjur har jag också, det var häftigt. Dock var han inte lika stor som Perra men han dög :P Har tittat på Idol också, denna gång var alla bra! Svårt denna vecka var det.

Hoppas det blir en tripp till Örebro i helgen, lite shopping skulle inte sitta fel. Ikea och HM, ja tack! ;D

Fler låttips:
Kerli  - Walking on air
Alphabeat  - boyfriend
Lady gaga  - Poker face

Tradera, en bra uppfinning.

Ja som rubriken lyder, ja tradera är en bra grej liksom! Sitter här 23.20 och småshoppar lite. Skaffade mig en egen inloggning så jag inte behöver tjata på pappsen:P Har iallfal köpt lite nageldekoration som det så fint heter, ja helt enkelt nagelstickers. Köpte förut på skönhetsmässa i Kista och vart såld så nu vill jag ha mer coh flera olika varianter. Finns riktigt snygga och billiga på tradera, ett lite tips sådär. Självklart köpte jag guldiga blingbling :D I love shopping!

Himlen kan vänta

Såg ni Himlen kan vänta? Så sorgligt program, men ändå intressant att se. Usch stackars han med ALS, hur jävla hemsk sjukdom som helst. Tänk att kvävas tills döds och så finns det inget botemedel. ALS är ju nästan värre än cancer, fast cancer är ju sjukt hemskt det med. Jag tänker defenitivt följa den serien, och det kan ni andra med göra. Stackars hon Helena som var veterinär som aldrig han se programmet, tyvärr sa mamma att hon dog :(

Följa ditt <3 fortsättning

Ja, nu är det bestämt. Jag åker inte. Jag har väl ingen bra förklaring varför, men det är flera saker som avgjorde det. Kändes jättesvårt att säja nej, känner skuld. Men som sagt försökte lyssna till mitt hjärta.

Livet är rosa

Jag pratade med Vicky igår, jag älskar våra samtal! Dom betyder så sjukt mycket för mig och att alltid veta att jag kan ringa dig och be om råd.

Vicky berättade en väldigt rolig sak, som jag nästan inte trodde skulle hända. Hon har börjat gilla färgen rosa! Hon sa att de måste vara en influens ifrån mig coh det är det ju självklart ;D Rosa is the shiet!





(förstora om du vill se bilden i full stl)

Följa ditt <3

Ja det är inte alltid det lättaste att följa sitt hjärta. Speciellt när inte hjärtat säjer något tillbaka.

Just nu sitter jag och funderar mycket på vad jag ska göra med fredagsfesten. Vad ska jag göra? Ska jag åka? Just nu vet jag inte, ska jag åka för att dom andra vill det? Just nu vet jag inte vad jag känner för fredagen, mitt hjärta säjer både jag och nej eller så kan jag inte riktigt avgöra vad hjärtat säjer. Vad säjer hjärnan, hmm ja min hjärna är i kaos känns det som så det hjälper ju inte. Jag har åkt mycket tåg på sistone och varje gång jag har åkt har det krånglat till tusen, så man är lite trött på sj. Plus att jag är inte gjord på pengar, visserligen är det inte dyrt att åka men jag har åkt flera gånger uppåt i landet på ganska kort tid.

fortsättning följer......

Bonde söker fru

Varje onsdag så sitter jag framför tv och ser på Bonde söker fru. Och varje onsdag är det samma sak, minnen från branden kommer tillbaka eftersom Magnus påminner så mycket om K, och det stör mig sjukt mycket. Efter vad K sa till mig så har jag inga posetiva känslor och tankar om han. Magnus och K pratar ganska lika och sättet dom är på är lika. Så automatiskt så ogillar jag han Magnus, antagligen skulle jag de ändå med tanke på att han är en idiot. Vem fan säjer till en tjej - Ja du var ju lite rundare än på kortet och ja hennes kilon satt ju på dom rätta ställena. Pucko!!


Psykolog och kurs

Igår var jag hos min psykolog och det gick faktiskt bättre än vanligt. Jag var rätt glad igår kände jag, jag var glad i själen och det har jag inte känt på länge :D Och vi pratade om lite annat än branden och jag tror att det var kul för även henne att inte höra allt det hemska. Vi pratade om mitt inredningsintresse som har växt mer och mer. Hon tom log! Så det kändes bra att åka hem igen efter psykologern men sen på kvällen förstördes min glädje med ett sms från Elin ang sakerna som brann upp ifrån bygdeboken där vi jobbade. Dom hade skickat en räkning på 6000 kr som vi ska betala. Men shit asså sakerna som brann upp är inte värda 6000 kr, dom fick tillbaka kamerorna som funkade som vanligt. Aja ska vänta tills jag med får räkningen och sen ta det från där. Suck!

Idag var det dags för kurs igen, i jordstrålning.  Ja den kursen suger, men är rätt underhållande för han som håller den suger på det. haha! Kursen kostade typ inget så man kan ju lika gärna gå kvar, man får ju sig ett gott skratt iallafall.




Veckan låttips:
Beyonce - If I were a boy
Pussycat dolls - I hate this part

Liv <3 Miami Ink




Såg idag på Miami ink på discovery och Madelen som var med i svenska top model var med i programmet och
jag skrattar lika mycket när jag hör henne prata engelska. Hon pratar så dålig engelska så det är inte sant. haha!
Men hon hade tur och vart tatuerad av chris nunez, han är en av dom snyggaste man alive! Yummie ;) Han skulle gärna få tatuera mig....



What dosen´t kills you makes you stronger, true?


Ja folk säjer ju what dosen´t kills you makes you stronger, ja ibland undrar jag om det verkligen stämmer.
Det kanske bara stämmer på vissa folk, för jag tror inte det har gjort mig starkare efter branden då jag förlorade
allt. Jag känner mig absolut inte starkare.

Bara en tankeställare.



What´s my life?

Jag sitter ofta och undrar över mitt liv, jag brukade inte det innan mitt hus brann. Innan katastrofen den 10 juli, visste jag exakt vad jag ville göra med mitt liv. Jag visste exakt vilket jobb jag skulle ha, jag skulle jobba på en djurpark. That´s it! Men nu vet jag inte ens vad jag vill, med nånting. Nu känns det som om mitt liv inte är lika värt ibland. Jag hade så mycket innan branden, jag trivdes sjukt bra med livet. Jag hade ett väldigt bra socialliv, umgicks mycket med vänner och festade. Jag tog hand om alla mina älskade djur, som nu inte finns i livet. FAN! Jag saknar dom så sjukt mycket, det går inte beskriva det. Och jag blir så trött på folk som inte fattar att ormar är exakt lika mycket värda som t ex hundar. Iallafall för mig! Jag hade mycket mer driv i mig förut, jag hade mer ork till att försöka fixa jobb eftersom jag visste vad jag ville. Nu vet jag inte ens om jag vill jobba med djur längre, ska jag byta karriär? Jag är utbildad djurvårdare och det kanske är svårt att få andra jobb utan jobb om man är utbildad djurvårdare. Ja frågorna är många, och jag orkar inte plugga just nu. Tror inte det iallafall. När jag var liten ville jag bli frisör, i många år. men den drömmen sprack i samband med högstadiet men jag har alltid varit inspirerad av mode och smink. Tja, en stylist vore kanske kul att bli? Om jag ska plugga igen är det nog till frisör lr make up artist.





RSS 2.0