080319

Hej ja nu har jag inte skrivit i bloggen på ett tag, men jag har inte haft ork lr lust och då får den här lida. Aja inget har väl direkt hänt. Som vanligt lite skitsaker hit och dit men det hör väl till min vardag. Som tur är våren påväg hit och det är jag mycket glad över :) Humöret åker upp och ner och för det mesta är humöret nere tyvärr. Men nu ska jag inte skriva mer om humöret usch men här var en liten uppdatering. jag lever och andas iallafall..


Ciao

Further and further away

Nu kommer jag klaga igen men jag måste, för dom här senaste dagarna har det mesta känts som skit. Några saker är guld värda som att Emma och Kim kom hit och att jag har lilla chihuahaun annie här som jag är totalt kär i! Men annars så går dagarna så sjukt sakta och jag vill bara gå i ide. Kan jag inte få göra det ett tag tills saker och ting blir bättre?

Just nu känns det som allt jag vill och önskar är så långt borta att jag knappt kan nå dom längre. Mina drömmar vissnar och drömmarna var allt för mig förut. Dagdrömde jämt i skolan om allt från himmel till jord och jag gjorde t om ett arbete om drömmar i skolan om hur viktiga dom är och nu förstår jag att det jag skrev är sant. Jag mår verkligen dåligt nu när mina drömmar är borta, många är helt borta dom andra är nära att försvinna. Jag vet inte ens vad som krävs för att dom ska komma tillbaka, vissa dagar känns det som om jag inte alls är i närheten av att blivit rehabiliterad från branden. Ja jag skyller denna skit på branden, för det var efter den allt sket sig! Innan branden lekte livet och jag njöt för fulla muggar. Fan jävla skit för branden, hatar den. Jag kan inte ens prata om djuren och vill inte för då kommer jag väl börja gråta, jag behöver kanske prata om dom mer för annars kanske dom kommer försvinna från mitt minne och det vet jag inte om jag vill. Jag mer skratta bort branden för det är lättast så men den har satt djupa sår.My life sucks without you


Sugdagar

Usch i två dagarna nu har det varit skitväder och jag har bara haft lust att ligga i sängen och sova bort skiten. Inget roligt har direkt hänt och jag vill umgås och skratta. Saknar helgen i Fagersta där var det mycket skratt och prat. Jag inser vad jag saknar det sociala i mitt liv, här på landet finns det inget över huvudtaget. Undra vad man ska hitta på idag, om ingen kan hitta på något blir jag väl sittandes framför Let's dance och ger kritik. Nej usch nu ska jag sluta klaga blir bara surare om jag fortsätter. Försten har pappas dator dött, jippi. Nu finns det en mindre i huset. Och jag vill ha en egen nu!!


Ciao


Kraft och driv

Jag har tappat all min kraft och driv. Jag vill ha mer driv i kroppen för att få saker gjorda. Jag orkar knappt söka jobb eftersom man inte har dom kvalifikationerna dom behöver eller körkort. Och med tanken på krisen som är nu är det näst intill omöjligt att få jobb. Hur kul är det att ens söka om det inte finns någe att söka typ.

Jag vill bara bort från detta land för en stund. Njuta av livet utan att känna press och stress för saker och ting. Jag hatar att känna press inför söka jobb. Speciellt under dessa omständigheter tidigare nämnt. Suck just nu känns det hopplöst. Hur ska detta gå?


Fagersta

Kom hem igår från Fagersta och där hände det grejer kan jag tala om. varje dag en ny grej. Tatuering, inflyttningsfest, fest och födelsedag. Allt har varit superkul och sen få träffa härliga människor. Lite ny kontakter knöts och allmänt trevlifgt var det, jag har skrattat som aldrig förr och det behövdes! Orkar inte skriva allt som hände, men det var en skön minisemester. Snart gör vi om det, ett måste!


Rooftop!


RSS 2.0