Minisemester

Idag så åkte jag till Västerås för en minisemester hemmifrån. Sjukt skönt att komma hemifrån, jag bara känner hur jag vill ha eget place more then ever nu! Men som sagt bor hos syster nu och hennes familj. Träffade Vicky idag, sjukt kul att ses igen, vi hann med lite shopping och skvaller innan vi drog till skultuna och ransta. Sen for jag tillbaka till syster och har busat massa med Edith :) Tur att det finns någon som kan göra en så glad. Hon är sjukt duktig på att göra imitationer, hon lär sig superlätt och är så rolig då hon härmar Wall-e och eve. Haha man kan inte annat än skratta då. Gullunge!

Vi får se hur det blir på lördag om jag kanske drar till Fagersta (mitt andra hem) till Elin och umgås lite där men vi får se.

Nej nu ska jag väl vara mer social och så, men detta vart en liten uppdatering iallalfall. Hoppas på vackert väder coh shopping lr dylik imorgon.

Ciao!

Tävling

Nu är jag med och tävlar om en grym väska på http://alltomthehills.blogg.se/

Och för alla er som älskar the hills, lr älskar dom som är med så kika in och läs bloggen. Jag följer den!

Sista mötet med psykologen

Ja idag hade jag mitt sista möte med min psykolog. Känns lite jobbigt att inte ha någon som är utomstående att prata problem med. Har verkligen uppskattat det. Fällde nästan en tår.

NU ska jag verkligen försöka bli mer självständig och försöka tänka mer själv och inte alltid prata med andra om mina problem och vad jag känner. Kommer bli svårt men jag ska försöka iallafall. Vi pratade om mina djur som försvann i branden och det är alltid lika svårt att prata om dom, men hon sa ju att dom kommer alltid finnas i mitt minne både det onda och det goda. Dom är ju en stor del av mig, men jag kan fortfarande inte se bilder på dom. Jag klarar inte av det, jag bara gråter då.

Idag har varit en ganska dålig dag förövrigt vilket inte gör saken bättre. Har haft ont i huvudet och en massa tankar om allt. Har kännt nästan noll livslust idag, det skrämmer mig. Jag får inte låta branden stå i vägen för att leva mitt liv, men det är svårt.

Jag är så trött på att förlora saker jag inte kan reparera.

 

21 år och fotosession

Ja nu har man fyllt ett år äldre, så nu är man 21 år då. Ja det är väl inget att hurra över direkt, men jag hade en mycket trevlig födelsedag. Åkte upp till fagersta och träffade alla kompisarna där uppe och fick fin fina presenter. Mycket uppskattat! Tusen tack. Sen på lördagen den 11 åkte jag hem för att fira med familjen, fick också mycket fint av dom med. Av mamma och pappa fick jag en fotosession i sthlm, och det var hur kul som helst. Vi höll på i ca 3 timar och jag var helt slut i kroppen efteråt. Använder muskler jag inte visste fanns ungefär. Haha nu väntar jag bara på att få korten, ska bli så kul att se. Vi körde två olika teman, glamour och punk. Såg en bild och jag vart chockad, såg inte alls ut som jag. Så jag väntar med spänning!

Rubrik?

Hejsan!

Är väl dags att uppdatera lite, har som sagt tröttnat lite på att skriva här men förhoppningsvis bättras det snart. Ja denna vecka har jag gjort saker varje dag vilket uppskattas, märker att jag är gladare av att vara upptagen och göra saker än att gå hemma och inte göra någe alls. Denna vecka har jag gjort en ny synundersökning, hämtat hö, tagit kort på jourhundar, åkt till kholm och sen vunnit en tävling! Ja jag har vunnit igen, min andra tävling, superglad är jag. Vann en supersöt Voodoll som heter Scooby som ska hjälpa mig skydda mina husdjur, det behövs. Nästa vecka fyller jag 21 år, och den ska firas först på fredag med stort party hos Larrson, ska bli kul att träffa alla kompisar igen för nu var det länge sen. Sen så verkar det som om jag får en överraskning lr liknande på lördagen. Är sååå nyfiken men pappa vägrar säga, så typiskt.

På lördag drar jag och Emma på Olympistravet i Eskilstuna. Ska bli riktigt kul hoppas bara vädret håller i sig!

Idag har jag blivit riktigt förbannad på en eller två person, fan asså! Riktigt dum i huvudet, fattar inte att personen sa så och tror så om mig! När jag har pengar ska jag allt visa motsaten. Längtar tills jag får jobb och egen lägenhet så jag kan få leva mitt egna liv som jag vill! Fan! Ursäkta alla svärorden men ibland känns det som om det är sista droppen som får det att rinna över. Är så trött på att bli nertryckt av andra så det finns inte. Bara för att folk är äldre tror dom att dom kan fan så mycket mer än mig. Jag är fan utbildad djurvårdare och kan minst lika mycket om inte mer om djur och deras beetende men nej jag är ju yngre och har mindre erfarenhet. Nej, nu vill jag leva mitt liv inte andras!

RSS 2.0