Städa

Ska ta och städa lite i mitt rum, försöka komma på andra tankar. Måste packa upp och fixa lite så det blir lite trevligare i rummet.

Ciao!

Ingen bra dag

Fan denna dag kommer inte bli en bra dag känns det som. Är riktigt ledsen och förbannad. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Jag har så mycket jag vill säga men vågar inte. Tycker redan jag försökt men det verkar ju inte framgått för vissa. Jävla skit. Är det såhär det känns att vara ensam?

En person verkar har glömt mig och säger saker som om den personen inte känner mig.
En person tror den kan komma och gå när det passar personen.
En person lever ett nytt liv utan mig.


Jag kanske bara ska försvinna, sluta skriva för ingen verkar ju förstå. Prata med mig.

Sista dagen

Så nu är det redan söndag. Riktigt synd för jag har haft det riktigt bra och vill gärna stanna kvar längre. Igår coh idag har jag rensat och gjort fint i Karins gigantiska garderob. Vart riktigt fint och hon äger sjukt mycket kläder. Jag hittade en rolig peruk som vi har skitkul med jag skrattade så jag grät :D

Nej ska kila nu ska sminka mig och umgås innan vi åker när det nu än blir.

Ciao!

Shopping

Idga åkte vi in till Borås för lits shopping, först skulle vi till H&M:s typ outlet men det hade lagts ner. Riktigt tråkigt. Sen drog vi vidare till Knalleland och där gick jag i x antal affärer och hittade nästan ingenting. Riktigt tråkigt när man väl har pengar och vill shoppa hittar man nästan inget. Jag köpte i allafall två hårband och snoddar på hm, 2 jättesöta tablettunderlägg (en till katterna och en till bobban i min framtida lägenhet) sen köpte jag ett magnet-kom-ihåg block med tecknade hundar på, på lagerhaus vart det 3 doftljus med doft av bubbelgum, en bok (en shopaholics bekännelser) och en rosa plastmugg. Testade flera olika leggings men dom var för små, testade på gina stl xxl och dom var för små. Shit jag har ett par nu som har stl xl och dom är lite förstora tom. Ibland blir man riktigt trött på stl:arna. Så det vart inga kläder. Inte ens ett par skor som jag kikade på. Stor besvikelse! Får hoppas det blir mer shopping snart :D

Snart blir det god mat! Mums.

Ciao!

Ulricehamn

Så nu är man i Ulricehamn. Vägen var rätt lång, 28 mil åkte vi. Men jag gillar att åka bil så det var ingen större fara. När vi var utanför Gränna så kom det en störtskur och vi var tvungna att stanna vid sidan av vägen för vi såg knappt inge. Lite läskigt faktisk medans andra körde för fullt. Kom hit på kvällen så det vart ingen utflykt eller shopping idag men vi får se vad som händer i morgon. Köpte en ursöt kruka på Ica en fyrkantig med en rosa elefant, jag kunde inte motstå. Har vunnit en till grej från Tradera, jag kan bara inte låta bli :P Det vart en till väska från make uo store, guld och svart är det. Ja jag fick den billigt med frakten ungefär 60 kroner eller så. Jag måste lära mig att tygla mig själv.

Nej nu får det räcka för idag, kanske skriver lite i morgon.

Ciao!

Just det!

Om ni vill ni mig finns jag på mobilen. Vet ej om jag hinner och har lust att stta vid datorn :P

Otur

Ja, jag har ju sån otur nästan jämt känns det som. Bara för jag äntligen ska bort på en minisemester i helgen som har varit planerat i flera veckor, bara för de (känns det som) så ringer såklart jobbet och vill att jag jobbar idag och imorgon. Fan! Jag hatar säga nej men ändå så har jag ju ett liv. Det här är bara andra gången jag säger nej. Man måste ju få planera något och kunna åka bort. Men det änns surt, verkligen. Skuldkänslor. Jag behöver ju pengarna. Jag får helt enkelt hoppas dom ringer snart igen.

Blandat

Idag har jag och mamma gått ut med hundarna och vi hittade ännu mer kantareller. Jag har verkligen börjat tyckt om att gå i våra skogar vid vårat hus och speciellt leta svamp. Sen kom vi hem och möblerade om i vardagsrummet, alltid kul med lite förändring. Speciellt då jag aldrig kan möblera om i mitt rum för det är så litet och med snedtak. Har också beställt 8 pussel från lekmer.se. Så då kommer paketet i början på nästa vecka. Jag har blivit helt beroende av att lägga pussel :D

Har fortfarande inte fått min Kat Von D bok. Kollade på cdon och vilken tur jag har som handlade boken innan dom höjde från 199 till 259. Men det verkar som det kommer ta längre tid att få hem boken. Fan! Nu står det 5-15 dagar har för mig det stod 1-6 dagar och det står det också om man frågar kundservice. Undra om man kanske ska maila dom och fråga.

Imorgon bär det av på en minisemester, ska bli skönt. Måste packa lite idag så man är förberedd. Måste betala några små räkningar också.

Ciao

True blood

Har läst en del om denna serie på olika bloggar, och tänkte att man kanske ska ge den en chans. Jag vart glatt överraskad och jag gillade verkligen denna serie, kommer definitivt att fortsätta följa den!

Bärbar dator

Sitter och kikar på en bärbar data till mig. Fick lönebeskedet idag och jag har länge velat ha en egen dator. har aldrig haft det och en bärbar är precis vad jag vill ha. Kommer nog köpa en begagnad. Har hittat riktigt bra, fräscha för bra pris. Dock ska pappa få kika på dom så det är bra passande dator till mig. Jag kan ungefär noll om olika minnen,ram och sånt. Men tän om jag hittar en som jag kan köpa, en egen dator liksom. Värsta lyxen :D

Låttips

Jay-z, Kanye west ft Rihanna - Run this town

Feel it coming in the air
Hear the screams from everywhere
I'm addicted to the the thrill
It's a dangerous love affair
Can't be scared when it goes down
Got a problem, tell me now
Only thing that's on my mind
Is who gon' run this town tonight
Is who gon' run this town tonight
We gon' run this town

Huvudvärk

Usch, idag vaknade jag emd huvudvärk. Jag hatar verkligen att ha ont i huvudet för det brukar bara bli värre. Jag som skulle gymma idag men det var bara att glömma. Ska egentligen inte sitta här heller men måste kolla upp några saker.

Imorgon är det löning och på fredag Ulricehamn!


Lägenhetsvisningar och tatuering

Idag var jag och kikade på 5 lägenheter. 3 stycken i samma hus så dom såg likadana ut planmässigt men olika fräscha inuti. En var asnice men dock var det någon ledning som var trasig och han visste inte när det skulle lagas. Så där får ingen flytta in förns det är lagat. Sen åkte vi till ett annat hus med två lägenheter som också var likadana fast olika fräsha. Tyckte om en jättemycket. Alla lägenheter är 2:or för det finns typ inge lediga 1:or i Vingåker. Nu ska jag skriva för-och nackdelar med dom olika. Det är lite olika områden dom husen ligger också. Så vi får se hur det artar sig men dock skitkul att vara ett steg mot rätt riktning.

Sen ringde hon som tatuerade mig och jag fick en tid för ifyllning och en ny! Det lutar mot den spanska texten. Så nu hållér jag tummarna att jag kan åka dit då jag fick tiden lr lite senare den veckan. Fett kul med en ny!

Tecken eller sammanträffande?

Idag har två stycken hört av sig till mig via telefon och msn, som inte hört av sig på flera månader. Hmm. Den ena hade olika bortförklaringar och det låter som det brukar vara dock ville den personen träffas i helgen. Jag vill såklart träffa personen men jag vet att det kan ändras fort från den andra personen. Den andra personen var jag bra kompis med men vi tappade kontakten efter branden. Den personen brukar jag bara höra av via msn och personen är inte ofta inne heller. Ska jag ta detta som ett tecken eller bara ett sammanträffande? Ska jag läsa mitt horoskop?


P.s Läste massa olika horoskop för väduren idag och inget stämde in på bekantskap, stog bara massa om jobbet. Och nu står jobbet rätt still :P D.s


Battlefield inside

Åh jag vet verkligen inte vad jag ska göra angående helgen. Sen finns det en annan sak som äter upp mig inombords, jag vet inte om jag ska prata med personen i fråga eller låta det vara. Jag vet inte om jag ska bry mig eller sluta bry mig överhuvudtaget. Det verkar ju som att det är jävligt lätt för andra att ignorera saker och ting. Mina ord verkar betyda mindre och mindre för dig. Känns som att jag betyder mindre för dig och andra saker betyder mer. Det är jobbigt när man prioriterar olika saker. Jag kan bara hoppas att jag finner mina svar snart..

Frustrerad

Fan vad frustrerad och ledsen jag känner mig nu. Det har nu länge varit planerat att jag ska åka enr på minisemester till Ulricehamn och jag har sett fram emot det eftersom ingen annan har kunnat hittat på något. Men nu fick jag ett samtal av en vän som jag inte alls kan träffa ofta pga av olika saker, vill träffa mig i helgen och umgås. Och sen ska Elin har fest den 28:de och jag vill så gärna på knytisfest med bastu, pool och goda vänner. Men hur ska jag göra nu? Jag hatar när jag planerat någe och sen kommer det fram olika saker som gör det omöjligt för mig att välja. Vad ska jag välja?

Helvetes, jävla skit!


Tatuering

Jag har beslutsångest angående en tatuering. Måste fylla i min som jag redan har men vill göra en ny. Och denna gång en större. Funderar på en text men jag har två texter jag vill göra. Då ska jag välja en av dom och båda betyder väldigt mycket för mig och jag vet inte om jag vill ha båda underarmarna tatuerade.

Första texten:
Si te hace feliz - om det gör dig lycklig på spanska.

Andra texten:
Take these broken wings and learn to fly

Frågan är vilken ska jag göra? Eller ska jag göra både? Den ena vill jag iallafal ha på vänster underarm. Eller ska jag ha ena på vänster underarm och den spanska texten på andra handleden? Ja, säg vad ni tycker!


Cykeltur

Jag kände att jag var tvungen att åka ut och rensa mina tankar lite. Tog fram cykel och drog iväg en sväng. Kändes riktigt skönt. Jag försökte att inte tänka för mycket helt enkelt och inte ta det så hårt. Tog vägen förbi grannen och där hade hon redan fått sitt lilla föl. Mitt hjärta smälte, hur söta kan dom varelserna vara egentligen? Ett litet shettissto. Skäck dessutom. Ska se om jag får några bättre bilder en annan dag. Im a sucker för söta djurbebisar!

Besviken

Ignorance is your new best friend



Jag är besviken på dig. Det är allt jag kan få ur mig. Har så svårt att skriva ut det jag känner på rätt sätt så det får helt enkelt vara.


Blandat!

Åh jag kunde inte somna inatt, efter fyra släckte jag tillslut och somnade. Åkte och gymmade idag, en vecka sen sist. Jag har varit så duktig med det där i flera veckor men förra veckan kändes det i kroppen att jag var helt slut så då vart det bara 5 min på crosstrainern och 2 maskiner sen gav jag upp. Men idag var det nya tag och det gick bra. Kändes skönt att det blev av.

Sitter nu och rensar bland alla 2000 bilder som låg i kameran, dom har legat där länge. Så jag ahr flyttat dom till mitt usb-minne och rensar. Så tråkigt men skönt när det är över. Pausar emellåt och updatera mig lite på vad som finns på tradera, jag kan bara inte låta bli!

Nu har jag rensat bort ungefär 250 bilder tror jag. Puh!

Ciao!


Vill ha!

Åh jag vill bara ha mer och mer saker, jag blir tokig! Det är så jobbigt att bli fäst vid materiella saker. Jag kommer ihåg så väl alla saker jag saknar efter branden. Tänk bara alla väskor och sina favoritkläder försvinna, poff. Men man lever ju bara en gång. Jag har inte än fått min julilön och det känns så dumt att shoppa innan och sen bli skyldig en del. Men gillar man att shoppa är det svårt. OM jag bara hade oändligt med pengar, önsketänkade :D

Suck!

Jävla helvetes internet! Blir så trött, gillar inte vårat nät vi har här hemma, ibland är det rätt okej men just nu har det varit segt i flera dagar och jag kommer inte in på bdb. Vilket är jobbigt för jag känner inte att jag hänger med i vännernas liv lika mycket. Alla har inte blogg osv. Aja får gott vänta tills nätet bättrar sig.

Ganska ovärt inlägg men men..:P

Hard Candy

Tillbaka till datorn efter lite mat och film. Det vart Hard candy. Ja, jag suger på att recensera men det var helt klart sevärd.

Han är 32, en framgångsrik fotograf med oklanderlig kläd- och inredningssmak. Hon är 14, kortklippt och oväntat intelligent för sin ålder. I "Hard Candy", årets hittills smartaste och mest provokativa dramathriller, kommer den sanna ondskan från de mest oväntade håll.
Offret blir förövaren, förövaren blir offret. Vems sida man i slutändan ska stå på är långt ifrån självklart. "Hard Candy" skapar frågor som inte bara är svåra att hitta svaren på - uppgiften blir rentav obehaglig. Både Hailey och Jeff lyckas väcka såväl sympati som avsky.


Förlorare

Ja som väntat, jag förlorade mot pappa i alfapet. Men det är som vanligt, han är bra på det. Har varit och hämtat upp ena mitt paket och det var min Balenciagaväska :) Nu längtar jag till mina två andra paket. Så roligt att beställa hem saker och få vänta på dom. Men jag har ju tålamod som en ja, jag har inge bra tålamod när det gäller roliga saker. Men så är det, man får snällt vänta för det går ju inte fortfarande om man blir sur.

Sitter och väntar på maten som snart är klar, potatisgratäng och kött. Mumsfillibabba! Jag är superhungrig. Sen blir det väl någon film. Om den är dålig kommer jag nog hit igen :P

Några till låttips vill ni väl ha :D
Eminem - Beautiful
Jordin Sparks - Battlefield
Beyonce - Sweet dreams
Gathania - Blame it on you
Kristina Debarge - Goodbye

Ciao!

Kat Von D

Jag är, som många andra ett fan av Kat Von D. Hon är sjukt cool på alla sätt och vis och sjukt snygg. Nu har jag hittat en bok som hon skrivit, och jag var ju tvungen att ha den såklart. beställde den från cdon.com, 228 med frakt. Inte så farlig alls, speciellt när det är något man verkligen vill ha.

Fick en avi idag så något av mina två paket har kommit, skulle tro min väska. Jippi. Nu blir det Alfapet med papi :D

Ciao!

....

Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everybody has a private world
Where they can be alone
Are you calling me
Are you trying to get through
Are you reaching out for me
I'm reaching out for you

090820

Sitter här vid datorn och lyssnar på lite musik. Just nu Jordin sparks - battlefield. Sjukt bra låt! Har varit ledig i 4 dagar nu och det känns konstigt när man jobbat massa i några veckor nu. Vill jobba lite nu annars får jag väl abstinens. Det jobbiga med att vara ledig är att jag börjar tänka så mycket på massa saker, såsom vännerna och saker man vill och saknar. Helt enkelt en massa tankar. Försöker att inte tänka för mycket för då blir det så jobbigt tillslut. jag går coh väntar på mina två paket som snart ska komma, min väska och paketet från pawprint.nu. Hoppas dom kommer imorgon!

Jag kan knappt hålla mig för att berätta för Elin vad jag förhoppningvis kan ge henne i 20-års present. Den är så himla perfekt! Jag håller tummarna att den blir av. Hihi!

Idag var man inne i kholm en stund och handlade lite småsaker, tex ett hjärtformat ljusfat, liten kuvertväska/nessesär för 3 kr och lite godis. En ganska skön dag med sol coh värme.


Ciao

Sant

spring aldrig fortare än din skyddsängel kan flyga

Tradera rules

Ja jag har sagt det förut och jag säger det igen. Tradera äger! Nu när jag har pengar blir det shopping på tradera :) Vann en skitsnygg väska igår. Säkert en kopia men en väldigt snygg sådan. Balenciagaväska, gräddvit med guldiga detaljer. Jag älskar väskor. Tyckte det var dags med en nu, sist jag köpte en vart det en liten väska med nitar, den här är större och det är bra till hösten (inbillar jag mig). Haha jag får säkert användning för den och det är det viktigaste.

Musiktips

Nu kommer lite tips på sköna låtar.

Trey songz - Missing you
Shakira - shewolf
Jeremih - Birthday sex
Kid cudi - make her say
Space cowboy - Falling down
Keri hilson - Knock you down
Ciara - work

Mål

Jag saknar att ha olika mål här i livet. Jag hade ett tydligt mål förut att jag skulle jobba på en djurpark. Men efter allt som hänt under det gångna året efter studenten känner jag mig inte alls lika säker. Jag jobbar nu inom en helt annat område än djuryrket. Jag jobbar inom vården oc´h trivs bra faktiskt. Men jag vet inte om det är de jag vill jobba med i all framtid.

Jag hade ju sökt till hälsopedagod och massör och kom in som reserv men jag hade nog tackat nej eftersom jag helldre vill jobba. Känner inte för att jag vill lägga ner 100 procent i plugg just nu. Men jag har smått funderat på att kanske plugga till undersköterska. Men det är bara en ide. Vi får se.

Men jag hoppas jag hittar mitt mål snart, vad jag vill i livet. Jag vill känna att jag har ett mål att sträva efter.

Uppdatering

Ja tyvärr får rubriken heta så för jag kommer inte på någe bättre.  Jag visste att  någon gång under min bloggperiod skulle jag tröttna och det är de jag har gjort och delvis så har jag inte tid att skriva för jag har jobbat arslet av mig dom senste 6 evckorna lr vad det kan vara. Och har ma ingen egen dator kan det blir svårt. Och nej deta är inga ursäkter det är sanningen :P

Ja som sagt jag jobbar och står i. Vissar dagar går fort andra inte. Tjänar pengar känns superbra men sen vill man ju spendera lite också men det finns ingen att spendera dom med och det är så trist. Jag hoppas turen vänder för mina vänner och att dom också kan få tjäna mer så dom kan få ha lite kul! Ja Jag saknar mina vänner så otrligt mycket men just nu känns det väldigt jobbigt att ha dom långt borta och det känns som att jag ger men får inte lika mycket tillbaka. Men jag hoppas det vänder snart för annars ger jag upp.

Ja just nu känns inte livet så bra, inte så bra som det kunde vara men så är det ju aldrig. Det går jämt upp och ner. Men jag vill att det går upp nu igen, för bara några veckor sen var jag mycket gladare än på länge. Och då menar jag länge :)

Nej nu har ni fått en liten uppdatering, kanske blir flera man vet aldrig. jag kanske får upp bloggbehovet igen. Man kan ju hoppas ;)

Ciao!

RSS 2.0