Gäsp

Ja denna dag har väl rullat på, har mest fixat med djuren coh suttit vid datorn. Bakade en rulltårta förut som smakade smaskens. Vill hitta på något! Här ute på landet är det dött och kolsvart. Önskar jag bodde inne i stan och hade körkort:P

Tristess

Idag har jag varit sjukt uttråkad. Tiden har gått så långsamt och jag blir så irriterad när jag blir uttråkad. Haft smått huvudvärk och det hjälper inte. Nej usch vad jag klagar, ogillar verkligen när andra klagar på bloggen så det får jag sluta upp med. Ska se La ink sen och efter de blir det nog sova. Imorgon blir det nog tristress eftersom jag har ingen planerat.

Ciao

Akvariumet!

Nu står mitt nya akvarium på tvbänken. Hur snyggt som helst vart det, jag har minsann det kvar i mig :P Köpte 18.1 l, svartgrå sand, har några bambupinnar i och skitsnygga växter. Köpte lite extra saker som var nödvändiga. Nu vill jag åka till örebro igen och köpa fiskar. Hihi. Får väl ta kort och lägga in sen. Men jag känner aboslut att det här var rätt val, ångrar ingenting.

Ciao!

Saw

Idag hittade vi ett paket i brevlådan påväg hem från Ylva. Jag sa synd att det inte är till mig men det var det, haha! Och det var från discshop, tydligen hade jag bokat Saw - boxen. Hihi så nu står det så fint på tvn och Emma och jag ska ha ett maraton eller liknande :D

Ciao


Låttips

Kesha - Tik tok
Arash ft Lumidee - Kandi
Amanda Jensen - Happyland


Rubrik?

Igår la jag mig tidigt, eller tidigt för mig. Somnade nog innan 12 iallafall. Vaknade runt 6 halv 7 och var pigg men tvingade mig att somna om. Vart väckt vid 10 av mamma som ville jag skulle komma ner för något hemsk hade hänt. Shit tänkte jag har det hänt något med djuren eller så. För pappa ska köra Junior idag och jag hade inte hunnit titta på klockan så jag trodde det hade hänt något. Som tur var det inte de, puh! Borde inte skriva vad som hänt men grannen behöver extra hjälp iallafall.

Ska hem till Ylva idag och bli bjuden på mat, mumsfillibabba! Imorgon smäller det, akvariumet ska inhandlas :D Jag har suttit och skissat, skrivit ner saker som ska inhandlas m.m. Ska bli så kul att fixa i ordning det.

Ciao for now!

Låttips

Pink - I dont belive you

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all





Ja!

Jag har funderat i veckor på ett speciellt fisknamn. Det är så att just den fisken vill jag ha i akvariumet och behöver läsa på lite om den men det är ju svårt när man inte vet namnet. Jag har letat och letat,testat sökt på flera olika ledtrådar men ingenting. Sen tog jag min sista utväg :P Jag frågade en kille på zoonen som jag vet har hållt på med fiskar lääänge. Så jag frågade om han visste, jag förklarade det jag kom ihåg. Och ja äntligen fick jag namnet på fisken, Galaxy rasbora. Jag visste att det var något med rymden haha. Hoppas bara jag hittar fisken i butik. För fiskarna jag vill ha är: Kampfisk, Galaxy rasbora, eventuellt dario dario och sen några körsbärsräkor. Mitt akvarium kommer bli såå snyggt, väntar bara på att få hem det.

Ciao

Nada

Ja idag har det hänt nada, en riktigt tråkdag. Den enda roliga var att jag pratade med en supertrevlig kille på msn till kl 03.40 inatt. Gick upp 9 släppte ut hästarna sen in och sov till 1, sen har jag typ glömt vad jag gjort. Suttit vid datorn och tv antagligen. Har varit trött hela dagen, vill bara sova. Resten av kvällen spenderas nog vid datorn lr tvn. Roligt nästan jämt.

Ciao

Tokig!

Jag blir smått tokig, kan knappt använda datorn. Eller nu är det inte den som det är fel på för en gångs skull. Det är nätet, så segt komemr inte in på någon sida knappt. Tar hur lång tid som helst. Sånt här tar på tålamodet. Usch!

Dagen som gått

Ja idag har det varit en lugn dag. Sov som sagt hos Emma och vi hade det trevligt som vanligt. Såg på en skräckis idag när vi vaknade. Har just nu glömt namnet men den var helt okej, lite handsvett fick man allt. Vi åkte se hem till mig och bakade morotstårta yummie :D Kikade i fotoalbum på kort när vi var små, hihi så söta vi var. Nu ser jag på Love actually, underbar film. Imorgon blir det nog en vanlig dag inget planerat än.

Ciao

Emma är tokig..

och därför älskar jag henne! Haha vi satt och pratade på msn och snackade om tradera. Det visade sig att Emma ville ha hjälp med att fixa ut saker på tradera för att sälja och ville ha hjälp. Så vi bestämde vi skulle ta en dag att göra de. Men sen fick jag en fråga om jag vill sova där? Ja ba när? Nu, kameran är på laddning och bilen utanför. Haha så hon ska bara bränna en skiva sen kommer hon och hämtar mig :D Så jag spenderar natten i kholm.

Ciao!

Mått dåligt

Idag har jag varit helt slut, kroppen kändes tung som sten och huvudet värkte och var tungt. Åkte till Vingåker iallafall och handlade mat och foder till hästarna. Men efter all mockning så har jag tagit det lugnt och gick och la mig vid 4 och sov till 6. Helt slut. Känns som jag har festat flera dar och är sjuk samtidigt. Konstig känsla. Men nu har jag fått lite mer ork efter maten så jag sitter på fb.

Ciao

Låttips

Mange schmidt - Jag vet att du förstår
Kent - Töntarna

Jävla teknik

Ibland blir jag så trött på teknik. Min dator har ju jämt krånglat men nu har jag inte fått igång den på 2 dar asså den går igång men inte skärmen. Gah! Så trött på den. Vill ha en annan. Och nu vågar jag inte stänga av den så jag får sova med den på, tyvärr går den inte ner i viloläge. Nej nu får jag sluta klaga.

Ciao

De gyllene orden

Liv är en tuff brud i lyxförpackning.

Ja jag kan nog inte annat än hålla med Vicky. Haha. Jag vet att ordspråket "en tuff nöt att knäcka" handlar om typ gåtor. Jag är en nöt en ingen dum nöt asså. Jag kan spricka i skalet men inget kan knäcka mig. Jag har gått igenom en hel del saker i mitt 21-åriga liv men inget har knäckt mig totalt. En del sprickor är djupa och en del är små och en del kanske läker lite smått, men huvudsaken är att jag inte knäcks. Jag är tuffare än jag tror.


Tripp till örebro

Idag var det en tur till Örebro igen, tredje turen på 3 veckor. Men det är alltid lika trevligt. Idag åkte jag med Emma och Kim, skönt med lite socialisering :P Vi gick på Ikea, och köpcentrummet. Emma och jag smarta som vi är har totalt missat ena delen på övervåningen där dom hade typ 10 affärer med skor och sen massa andra affärer. Haha Kim suckade bara åt oss, men ett gott skratt förlänger livet. Vi gick på lågprismagasinet igen och Grizzly djuraffär. Men dom hade bara ett akvarium kvar som var 37 liter och jag vill ha mindre så vi kikade in på djurens center eller var det heter och där hade dom 18,1 liters. Frågade killen om han trodde dom fanns kvar tills nästa vecka och det trodde han. Sen så var det två olika priser ena för 1100 och den andra för 795 vilket var konstigt, eftersom dom var likadana. Men han sa han kunde tinga ett åt mig och att jag skulle få det för 795. Toppen! Så nu blir jag snart akvarieägare igen och det är ett stort steg för mig och det känns bra. Ska skissa lite sen och fundera på hur jag vill ha det.

Så idag har det varit en bra dag rakt igenom!

Ångestattack

Shit, jag tror jag fick en ångestattack för drygt halvtimme sen. Så jäkla obehagligt. Vet inte varför jag fick en men antagligen för att det varit så mycket senaste månaden och nu kanske allt släppte. Ja vem vet, det var en väldigt konstig känsla och det vart tungt att andas. Usch, tänk folk som får detta ofta. Jag brukar får hjärtklappningar och det är tillräckligt obehagligt.

Låttips

Rihanna - Russian roulette
Dead by april - What can I say


Duktig

Efter många om och men kom jag nu in på blogg.se. Hm undra varför det strulade nu, aja skitsamma är ju inne nu.

Idag har jag storstädat rummet (skurat,dammat coh gjort om lite), tvättat gardinerna tom, matat hundar, och tvättat 3 maskiner. Så jag kan känna mig stolt och samtalen jag skulle ringa fick jag gjorda också. Toppen.

Imorgon bär det av mot Örebro med Emma och kim eventuellt någon mer polare. Skojs! Har inte träffat någon förutom Ylva denna vecka och jag behöver lite mer socialisering :P Haha ska iallafall kika in akvariumet igen. Är så sjukt sugen, hade nog köpt på en gång om jag hade pengarna, just nu har jag inte fått tillbaka allt som jag lånat ut.

Sitter lite på fb men snart blir det nog sängen , är trött. Och min dator är cp igen, gah snart åker den ut genom fönstert känns det som.

Men annars så känns livet bra just nu, som sagt när det kommer till kritan klarar jag allt!

Ciao!

Idag

Ja, idag hade jag saker som jag skulle göra tex storstäda rummet och ringa några samtal. Vaknade rätt sen idag vilket var iofs skönt, men sen kom ylva hit med alla hundarna och umgicks. Vi såg en film, flykten från hönsgården. Hihi den var riktigt rolig. Så jag har inte gjort dom sakerna jag borde fast dagen är inte slut ännu, städa kan jag göra efter alla tvtittning som blir sen. Tur att pappa sover borta så kan jag städa sent in på natten om jag vill. Men vi får se hur det blir med det är ju en dag imorgon också. Måste ringa samteln imorgon!

Ciao!

Katrineholm

Jag och pappa tog en tripp in till kholm, för jag skulle lämna cv och personligt brev till Guldfynd. Betalade en räkning hos veterinärerna först, aoch den sved men har man valt att ha djur så har man. Lindex i kholm har nyöppnat och den butiken är verkligen mycket snyggare och bättre. Hittade en stjorttunnika, grymt snygg. Och om man handlade över 400 fick man 100 kr rabatt, så jag passade på att köpa lite underkläder så jag fick rabatten. Sen öppnar H&M på fredag, wow liksom i lilla kholm. Kan det bli bättre, självklart måste jag kika in det snarast.

Ciao

It takes two to tango

Jag tycker att om två personer är osams så är det deras sak. Okej om man vill berätta för EN kompis, men att skriva ut det i en blogg som vem som helst kan läsa är bara onödigt och elakt. Jag har en annan version av vad som hänt men jag tänker inte skrika ut den för hela världen för jag tycker inte att hela världen har med det att göra. Jag är också väldigt ledsen och sårad men jag ser ingen mening med att snacka skit om någon som en gång var min vän utan tänker försöka gå vidare och inte skriva mer om det här.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.


02.40

nej nu ger jag mig, är helt slut i huvudet och ögonen ramlar snart ihop.

God natt folket!

Örebro

Idag tog jag, mamma och pappa en shoppingtripp till Örebro. Var ju nyss där med shopping sitter aldrig fel:D Köpte lite saker på Ikea som komemr bli till nytta senare och hittade lite smått på lågprismagasinet. Handlade inte för mer än 150 kr totalt. Tråkigt för jag ville shoppa men men inte alltid man hittar massa saker. Kollade på akvarium men har inte bestämt mig än, ska ringa imorgon och fråga om ett på 19-liters om dom får in ett snart.

Imorgon ska jag nog in till kholm och lämna in mitt cv och personliga brev till Guldfynd.

Ciao

Ta steget

Funderar på att ta steget och köpa ett akvarium. Det var 15 månader sen branden och jag har funderat till och från att skaffa mig ett. Vi hade ett men det var mer mammas fast det var jag som städade det. Skulle vilja ha ett litet akvarium, inte mer än 15 liter. Finns ju små startkitt som jag funderar på, finns inga riktigt små och fina akvarium begagnade på blocket. Saknar så att inreda och titta på akvarium. Har alltid velat haft en kampfiskhane, gärna en blå eller röd dom är så eleganta och sen ett litet stim med ybersmå fiskar såsom rasboror av något slag. Men dom sagt bara funderingar än så länge man vet aldrig vad som händer.


Hemma igen

Sådär, nu har man varit hemma drygt ent imme. Jobbade inatt och det var en väldigt lugn natt. Men efter dagen innan då det var kaos när jag jobbade så är det snacket just nu. Haha när dom träffar mig och frågar vad jag heter så låter det, - Jaha är det du som är Liv, ja jag hörde om igår när det var kaostiskt. Haha jag kan inte annat än skratta, jag vet det inte var mitt fel iallafall. Men alla pratar om det just nu känns det som. En skulle maila chefen och säga att såhär får det inte vara, att vi vikarier får hoppa in och jobba hur som helst med vem som helst. Så vi får se hru det blir sen iallafall.

Kom hem till ylva och däckade i sängen rätt fort och fick sova till halv ett, suck är sjukt trött men jag överlever. Ska på bio ikväll, på flickan som lekte med elden.

Ciao

Jobb

Inatt blir det jobb igen, hoppas jag får jobba med en som är van. Vill inte att det ska vara som igår, då får jag väl en hjärtattack. Haha skämt åsido. Ska försöka ta en tupplur senare så jag orkar inatt. La mig sent och gick upp tidigt så bäst att ta igen sig lite mer :P Ska hem till ylva innan jobbet och bli bjuden på mat, mums.

Ciao for now!

ZzZz

Sova? Ja, tack!

God natt folket :D

Ciao

Jag kan inte annat än skratta.

Vissa saker är bara så patetiska att man bara skrattar.


....

The heart wants what the hearts wants.


Igår

Igår var ju Emma här och vi hade det supertrevligt som vanligt :D Vi bakade maränger (som vart misslyckade men goda) och sen en rulltårta och dne var perfekt. Efter några timmar var den skitgod! Är så glad att Emma och jag fått sån bra kontakt igen, visst så finns vi alltid där för varandra men nu så är vi ofta och hittar på massa bus. Haha och hon är så skön att vara med, hon tar ingen skit och jag kan nog lära mig lite sånt ifrån henne. Nu jobbar hon och jag i helgen så nästa vecka får jag nog träffa henne.

Du är allt go du! <3

Jobb

Jobbet ringde idag och bad mig komma in och jobba från 16.00 till 21.00. Så nu är man hemma och usch vilken kväll jobbade med en som kunde ingenting. Suck! Ska jobba natt imorgon med. Undra om svininfluensan har drabbat vingåker? Hoppas de, mer jobb åt mig :P

Ciao

Snart

Snart kommer Emma hit, jippi! Vi ska gå ut med hundarna och om solen håller i sig så kan man nog få ett par fina bilder :)

Men först en tupplur, hoppas huvudvärken släpper.

Ciao for now

Sent

Nej usch vad trött jag är, ska nog stänga av datorn. Hoppas på en bra dag som kommer.

Ciao! Godnatt!

Låttips

Ken Ring - Nu måste vi dra
Lillasyster - Nu har jag fått nog av dig
Kate ryan - Surrender
Fentura - Live it
Pink - Heartbreaker
Busta rymes - Arab money remix


Lugn dag

Idag är det en lugn dag. Tar igen mig efter all shopping igår :P Haha fick massa saker för ungeför 600 typ, underbart! Emma och jag var på själva köpcentrumet, och det är stort. Vi gick i flera affärer, dock vart det inga kläder denna gång. Hittade inget jag föll för direkt. Köpte 10 doftljus på lagerhaus och en supercool skål. På hm var det 2 mascaror på extrapris och saltvattenspray till håret. Nytt nagellack och fil från Kicks, köpte svart lack denna gång. Målade på det igår coh lite ovant är det för jag har annars hot pink eller guld. Sen på ikea vart det en tavellist, lilaaktig lampa, avlångt svart ljusfat, lite svart hylla, 3 ljuslyktor. Sen drog vi till lågprismagasinet och där hade dom sjukt billiga saker gah! Köpte en ny sopkvast som är rosarutig påminnner om burberry för 49 kr, sen en tavla, lite godis och två skålar som det står "ice cream" på så nu har jag dom skålarna i alla fyra färger. Tror det var alla saker iallafall :D

Trodde först inte det skulle bli en lyckad shoppingdag eftersom jag var först och främst ute efter en jacka och tröja, men efter lunchen så hittade jag allt detta.

Så idag har man städat hemma och bara tagit det lugnt. Skönt men när det blir för mycket börjar huvudet spinna och jag tänker igen. Jag vet inte hur jag ska göra med en sak och det stör mig. Känner att en paus vore det bästa i nuläget.

Ciao for now!

Trött

Efter denna dag är jag otroligt trött i benen, för Emma och jag drog till Marieberg örebro. Sjukt kul dag och massa shopping. Köpte en del saker för framtida lägenhet. Orkar inte skriva mer nu, undra om jag kanske ska sova redan nu?

Aja, underbar dag iallafall<3

Ciao

03.06

Nej nu får det vara GOD NATT!

Ciao

Paket i brevlådan

Yes, äntligen kom mina sista vinster från Tradera. Denna gång fick jag vänta länge, grr. Men nu är dom här. Måste bara till Ikea och köpa ramar till Ed Hardykorten och den nya parfymen luktar lovley, men det visste jag redan.


3:de tatuering?

Ja, snart kommer nog den tredje. Har ju hittat en tatuerare i Vingåker och mailade och frågade dom om pris på den jag vill göra och dom sa 750. Toppen! Så det blir nog en till snart. Ska nog låta dom andra läka först men om några veckor kanske. Hihi :D

Ken ring - Nu måste vi dra

Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag.
Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska

Låttips


Musik

Sitter och lyssnar på musik på youtube, lyssnar på Avril Lavinge. Sjukt länge sen, gillar hennes musik. Lyssnade massa på hennes förut då jag hade hennes album.

Låttips:
I will be
Why - aldrig hört den förut och vart kär
Forgotten - sjukt bra
I Don't Have to Try
Things I'll Never Say - fin låt
Unwanted
How does it feel

Ja, massa bra låtar helt enkelt. Dom kursiva är extra bra.

Jag älskar att skratta!

Ett gott skratt förlänger livet.


FB

Shit vad segt facebook vart helt plötsligt. Gah, jag komemr ingenvart där. Har massa förfrågningar men det står still! Gah igen!

FB

Shit vad segt facebook vart helt plötsligt. Gah, jag komemr ingenvart där. Har massa förfrågningar men det står still! Gah igen!

<3



När jag är med dig mår jag bra.


Helgen hos Emma

Helgen spenderades hos emma och kim. Var skönt att sova borta istället för jämt hemma haha. Vi åt god mat och spelade spel så jag och emma kiknade. Haha sjukt kul. Var hos farmor idag och fika för hon fyller nästa helg. Igår var jag och Emma på ica nära i kholm och där har dom vanilla coke, helt sjukt. Har inte sett den sen flera år tillbaka, jag vart överlycklig. Så idag köpte jag hem 6 burkar!


Äntligen

Nu kommer det äntligen en bild på min andra tatuering. Inte den bästa bilden för här är den insmord men det kommer bättre när den är helt läkt. Jag är så himla nöjd, kan inte sluta titta på den. Den är så stilren och perfekt. Äntligen har jag den där, den betyder så mycket för mig <3 



Det var absolut värt smärtan, haha nej så ont gjorde det inte. Svårt att beskriva men på vissa ställen gjorde det mer ont för hon kom antagligen på en nerv. Tror det var f:et eller l:et som kändes mer än det andra. Men det är så värt det ändå. Och jag betalade 700 för den och det är aboslut ett plus, men om man verkligen vil ha något så får det ju kosta men jag vart paff att den ändå vart så billig. Hade räknat med 1000 kr kanske. Fyllde ju också i min första coh den gjorde ont, usch ville det skulle ta slut. Men det är ju som ett ärr där redan så det var nog därför. Men det gick fort ändå.


Låttips

Little boots - Remedy


No more poison
Killing my emotion
I will not be frozen
Dancing is my remedy, remedy, oh
Stop stop preying
Coz I'm not not playing
I'm not frozen
Dancing is my remedy, remedy, oh

Move while you're watching me
Dance with the enemy
I've got a remedy
Oh, oh-oh, oh-oh
Move while you're watching me
Dance with the enemy
Here is my remedy
Oh, oh-oh, oh-oh


Hemma

Ja nu är jag hemma igen efter denna roliga men långa dag. Orkar inte skriva mer om dagen. Blir nog ett inlägg senare.

Ciao for now!


Dagen D

Snart dags att dra, har lite bråttom! Måste sminka mig och fixa håret, ska vara i Vingåker halv tio. Gah. Aja vi ses ikväll.

Ciao! Wish me luck...

Veterinären

NU har veterinären varit här och fixade med brill. Hon fick en del lugnande och sen försökte han raspa, gick bra till en början men sen ville hon inte. Haha skulle ha huvudet på axeln och det gick ju sådär. Vi fick ge oss efter en stund. Men han sa att dom såg bra ut för henens ålder och han såg inga fel. Han fattade inte varför hon spottar ut hoet i små tussar men jag ska hålla koll. Bra nyheter iallafall. Att hon hade tänder, så nu hoppas jag att det inte blir värre.

Håller tummarna!

Livet

Livet slutar aldrig att förvåna mig. Kan det inte vara lättare, hatar att det går i vågor. Jag vill ha det medvind hela tiden, är trött på att det är motvind. Visst så lär man sig när det är tuffare men det behöver inte alltid vara tufft. Jag hoppas att det snart blir medvind.


Låttips

Pink - Heartbreaker


I keep thinking 'bout that little sparkle in your eye
Is it a light from the angels or your devil deep inside

What about the way you say you love me all the time
Are you lifting me up to heaven just to drop me down a line


Igår

Igår kom ju Emma hit och det var mycket trevligt. Fick två klädesplagg av henne, ett leopardlinne och en fin tröja med leopardtyg. Skitsnygga, tack! Det kom mer folk hit och hälsade på och till slut hade vi 16 hundar här, mycket trevligt! Emma och jag såg på en skräckfilm på spanska, barnhemmet. Den vart helt okej, om man såg den på kvällen när det är mörkt är den nog bättre. Men eftersom jag sett så många skräckisar så bli jag inte rädd i första taget men en scen var riktigt läskig. Men en mycket trevlig dag var det igår.

Dock kom inte veterinären suck så jag ringde idag och han skulle komma i eftermiddag. Och imorgon blir det tatuering!! Shit. Haha och jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken, haha. Men billigt blir det. Så vi får se vilken det blir, en suprice helt enkelt :D

Idag är jag ensam hemma så det blir säkert en del slapping.

Ciao för now!


In your dreams

Trött

nej, nu blir det sent igen! Jag kan inte ge mig asså, läser blogg efter blogg. Jag som ska upp tidigt. Ringa samtal och emma kommer vid 10. Nej måste sova nnnnuuu...


Ciao!

Slödag

Idag har jag sovit massa, har varit riktigt trött och haft spänninghuvudvänrk till och från. Ringde veterinären imorse och han sa han skulle komma idag eller imorgon, men han kom inte så det blir imorgon. Dock vet jag inte tid än. Köpte en morotskakssats idag på Ica för 20 kr och gjorde, sjukt god vart den. Mums! Köpte även Alhgrens bilar doppade i mjölkchoklad, först tyckte jag inte dom var så goda men dom vart godare.

Imorgon kommer Lillemma hit och gör landet farligt :P Haha! Så jag städar mitt rum lite, såg ju skit ut. Satte äntligen på skinzet på datorn, jäkligt svårt coh lite snett vart det men va fan första gången liksom. Fick klippa till det med. Men det vart snyggt.

Snart ska jag få känna nålen mot mitt skin. Ska bli så nice!

Ciao for now!

Sent igen

Haha, det blir sent denna natt också. Jaja, har ändå svårt att somna så. Har börjat med FarmVille på fb och än så länge är jag inte helt fast som tur är. Detta blir nog mitt 9:de inlägg eller så idag. Man blir flitig när man är arbetslös :P Imorgon ska jag nog städa rummet efter jag ringt 2 samtal.

Nej det här får bli mitt sista för inatt.

Ciao!


Good girls are bad girls that never get caught.

Tidigt

Måste gå upp tidigt imorgon för att ringa distriksveterinären till min häst. Åh jag vill inte, känner på mig att det finns en stor risk att jag får dåliga nyheter. Men jag hoppas jag känner fel. Ska ringa Susanne också och fråga vilken tid jag ska vara där på fredag. Sen ska jag också släppa ut hästarna, det är det jobbiga med att ha hästar inne att dom ska ut tidigt. Men men det är bara att bite the bullet. Kikar nu på Svenska hollywoodfruar, för det finns typ inget annat bättre på tv just nu. Funderar på om jag kanske också ska stanna kvar i Västerås i helgen men vi får se.

Kommer säkert mer inlägg sen :D

Ciao


Ruggväder

Vilket ruggväder det är här hos oss nu. Kallt, grått och blåsigt. Vi skjutsade nys hem ylva och nu sitter jag framför laptopen och tvn med två smältostfrallor och Haiwa i glaset. Mums, orkar inte laga mat idag då det får blir mackor. Strax unga mödrar, sen sveriges fulast hem. Härlig sittaisoffankväll :)

Ciao!

Dåligt!

Fan Jordan åkte ut ur australian top model, hon var ju bäst! Hur var grymt cool. Mina favoriter åker alltid ur.

Vr och godis :)

Var inne i stan en snabbis, vi skulle hämta ylva. Gick in en snabbis på ica och köpte senaste nummret av Vr och lite rosa rattar. Haha tycker det är en riktig bra ide med rosa rattar, mycket roligt. Köpte lite choklad också. Jag kan inte motstå. Kände för att åka till Örebro idag men är för trött så det blir en hemmadag idag. Kankse blir någon annan dag.

Ska kika på Australiens top model snart.

Ciao

Låttips

Jordin Sparks - SOS
Medina - You and I
R kelly ft Keri Hilson - Number One
Esmee Denters - Outta here

Låttips

David sinclair ft Shabba ranks - Love you no more
Backstreet boys - Straight Through My Heart
Basement Jaxx ft Lisa - Good luck
Basment jaxx - Oh my gosh

Vad håller jag på med?

Varför lyssnar jag inte på mitt hjärta, jag tänker för mycket och går på de och inte vad jag känner inombords. Jag är för snäll, jag ska säga vad jag tycker. Men jag är för feg! Fan. Om jag inte sätter ner foten så kommer jag bli överkörd av allt. Måste bli starkare. Jag vet att det är bättre att säga vad man tycker men jag är ju för rädd att det blir fel. Men det kanske blir rätt i slutändan? Usch vad det gnager inombords, jag vill kunna släppa detta. Jag har ju sett vad det betyder nu. Och det räcker inte.

....

No more mr nice guy....


Jag tänkte...

Jag tänkte som sagt gå och sova tidigt idag, kände redan vi halv tio att jag var trött och huvudvärken kom smygandes. Gick upp efter vi nattat hästarna för att sova men så tänkte jag, bara kolla mailen sen sova. Men icke sa nicke. Sätter jag mig vid en dator så sitter jag där och måste kika minst 4 bloggar, mailen och min minneslista på tradera. Ja jag är hopplös jag vet. Skulle gått och sovit direkt känndes det som, det känns som att inget gott händer efter 00.00 haha som i "How I meet your mother" Nothing good happends after 2 a clock. Ja jag vet inte om jag gjorde det rätta, känns ändå lite fel. Men tiden får utvisa helt enkelt. Gick och tog mig en dusch, det var riktigt skönt. Smörjt in mig med Black xs så nu luktar jag gott :)

....

Vill inte att det ska missuppfattas men texten i inlägget innan är från en låt med Basment jaxx - good luck. Bara en bra låt.

Good luck

tell me, tell me
is life just a playground
think you're the real deal honey
and some one will always look out for you

but wake up baby
you're so totally deluded
you'll end up old and lonely
if you don't get a bullet in your head

good luck, good luck
good luck in your new bed
enjoy your nightmares honey
when your resting your head

and i'm glad, so glad that i'm done with you
no more crying, crying leaving me so black and blue
you back me up against the wall, but i'll stand tall, don't give a damn no more



?

Jag vet inte om du bryr dig eller märker men mitt hjärta brister. Det här är inte vad jag vill. Är det detta du vill?

....


Sova?

Idag ska jag nog chocka min kropp och lägga mig tidigt. Känner mig trött så jag ska nog gå direkt till sängen och lägga mig. Imorgon blir det mer höhämtning, så bäst att vila.

Saknar dig Victoria<3

Godnatt!

Hämtat hö

Ja här hemma är det som vanligt, var och hämtade massa hö till hästarna. Tog in Brill och Bibbi så dom får vila lite. Här regnar det massa, skitväder. Skulle sitta fint med lite sol känner jag. Ja, det blir väl en chillarkväll som vanligt. Surfar och se tv, lägga lite pussel också. Synd att Emma jobba natt hela helgen, annars kunde man dra dit kanske. Ja veckan som kommer vet jag inte vad som händer. Förhoppningvis lite shopping. Vart ju ändrade planer som skulle komma nu i veckan så, tack för de!

Ciao

Godnatt!

Nu ska jag sova...ZzZz.

Låttips

Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good girls goes bad
Kristinia DeBarge - Sabotage

But each time I try to play the good girl
I let myself get in the way
I try so hard to fight the bad girl
But she's here to stay


Jävla inspelningsbox

Ja jävla inspelningsbox som inte alltid fungerar, programmerade in LA ink för mamma och jag skulle se idol. Och nu har den inte spelat in det! Fan fan fan! Vet ju inte riktigt när det går i repris, suck. Nu vart jag på dåligt humör. Jag som verkligen ville se.


Bilåkning

Idag har jag åkt massa bil, vi skulle till Zinkgruvan och hälsa på två hundägare. Och vi åkte och åkte haha tur man gillar att åka bil. Är hemma nu och ser på Idolinspelningen :)

Måste köpa en jacka snart, min jacka förra året är sönder så. Är ju sjukt kallt nu, frost varje dag.

Ciao

Låttips

I once was a kid all I had was a dream

Chiddy bang - Kids


Lill-emma och bio

Igår var emma här hela dagen. Underbart! Behövde få träffa denna brutta :D Vi tittade på filmer när vi var små bebisar, haha så roligt. Se drog vi in till Vingåker och scorett, vill åka till örebro lr norrköping en hade en tid att passa. Köpte ett par uggs-lookalike. Höga med snörning bak beiga. Urmysiga och perfekt till legnings då det är kallt nu. Efter de vart det en supergod pizza. Klockan 7 åkte jag och mamma på bio och såg slumdog millionare. Den var absolut sevärd, dock hade jag ont i huvudet och det vart värre under filmen så jag kunde inte riktigt njuta av den. Men som sagt, sevärd.

En bra dag, tankarna försvann för en stund. Vilket uppskattades.

Ciao!

What hurts the most

Jag sjunker djupare och djupare ner i mina tankar. Jag fattar det inte. Jag vill inte förstå heller. Lyssnar på flera låtar med Rascal flatts, så fina! "god bless the broken road och what hurts the most"

Vill bara försvinna bort, för det evrkar ju som om det inte spelar någon roll att jag finns här och stöttar oavsett.


RSS 2.0