Ensam

Jag har aldrig känt mig så ensam som jag gör nu. Det är riktigt läskigt. Vissa dagar är det olidligt. Jag känner att alla mina kompisar lever helt andra liv nu och är mycket lyckliga. Jag vill också vara lycklig och ha något att leva för mig jag har inget. Det enda jag har är otur, jag har otur i allt då menar jag ALLT! Kan jag inte få leva ett normalt liv utan att minsta lilla jag gör bara är otur, man är igenkänd bland folk för att ha otur. Jag kan inte ens ringa och berätta vad jag känner för min allra bästa kompis, för då bryter jag nog ihop och jag vill inte gråta eller störa med mitt skit i hennes liv. Så jag låter bli. Jag är så trött på allt just nu riktigt jävla trött, har absolut ingen lust till någe alls. Är trött på att alltid få höra bortförklaringar till att man inte hör av sig. Jag förstår varför man kanske inte kan men varenda gång är det så, gör någe åt det då! Förvänta er inte att jag alltid kommer finnas där för er om ni inte finns där för mig.


Allt är inte så bra som det verkar..

Jag vann!

Helt sjukt för första gången i mitt liv ungefär så vinner jag någe och nu en väska tom! Jag som älskar väskor. Jag vann den guldiga på bilden jag la ut förut. Nu väntar jag spänt på att den ska dimpa ner i lådan..

Lunch

Usch, vad jag rä trött idag. Ville sova länge men gick upp 10.20 för hundarna ville ut. Nu ska jag gå och laga lite lunch till mig, är sugen på fisk så det kanske blir det fast det var tänkt att bli kyckling..Får se vad det blir. under dagen komemr jag nog sitta vid datorn, söka jobb och gå ut med hundarna. Ovanligt jag vet :P

Ciao

Favoritlåtar

Tänkte jag skulle skriva ett litet blogginlägg om låtar som jag älskar och som alltid går att lyssna på. Det är någe speciellt med dom här låtarna. Kan inte ta dom i nummerordning som var tänkt först, men jag kan verkligen inte välja vilken som är bäst. Min absoluta favorit kommer att ligga överst men sen kan jag inte välja. Kommer lägga in favorit - vers - refräng eller rad om det går. Ja här kommer den, jag kommer säkert komma på flera eller så men det här är vad jag kommit på hittls. Och jag är ganska nöjd faktiskt. Har lagt till en låt som jag också älskar.

1. Fast car - Tracy Chapman [Den låten lyssnar när jag är nere och behöver tänka lite. Den får mig att må bättre. Även om jag ibland gråter till den.]

"You got a fast car
Is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
Leave tonight or live and die this way"


 
Fields of gold - Eva Cassidy [Den här är helt enkelt bara underbart vacker, den slutar aldrig att vara vacker heller.]

"You'll remember me when the west wind moves
among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky,
when we walked in fields of gold"


Wild world - Cat Stevens
[Bra text och tänkvärd]

"Oh, baby, baby it's a wild world
It's hard to get by just upon a smile
Oh, baby, baby it's a wild world
I'll always remember you like a child, girl


Blackbird - Beatles [Dock gillar jag den bättre med Carly Smithson. Underbar låt enligt mig, svårt att beskriva vad den betyder men dessa ord nedanför betyder mycket för mig och började göra det efter branden.]

"Take these broken wings and learn to fly"


Sukiyaki - Kyu Sakamoto [Den här låten är så söt och jag blir så glad inombords av den och bara ler. Dessutom kan jag sjunga den när jag hör låten. Lite svårt att välja favoritstycke eftersom den är på japanska]


Me gustas tú - Manu Chau [En av pappas favoritlåtar och min med, har hänt en del gånger att pappa spelar den när jag sover så jag vaknar och hör denna. Den är rolig så man blir glad.]


Running up that hill
- Kate Bush [Min syster spelade Kate Bush när hon bodde hemma hos oss och det var första gången jag hörde Kate. När inte syster var hemma så brukade jag antingen låna eller spela Kate i hennes cd-spelare och ta på ganska hög volym. Jag diggade det.]

"And if I only could

I'd make a deal with God

And I'd get him to swap our places

Be running up that road

Be running up that hill

Be running up that building

See, if I only could, oh"

  

  

Say it right - Nelly Furtado [Också en låt jag aldrig tröttnar på, lyssnar på den när jag är förbannad och vill känna mig bättre än t ex den personen som inte betyder så mycket för mig.]
"Oh you don't mean nothing at all to me
No you don't mean nothing at all to me
But you got what it takes to set me free
Oh you could mean everything to me "Du och jag mot världen - Peter Lemarc [Det är du och jag mot världen kompis. ]

" Det är du och jag mot världen. Så var det då, så är det nu. Alltid jag och du."


Hurtfull - Erik Hassle
[Ganska ny artist och denna låt är sjukt bra, diggar't.]

"You dont know what you got until you´re missing it a lot."


Nite nite - Kano
[Den här låten tröttnar jag aldrig på. Underbar.]

" like you know when you've got a good girl

or you know when she means something to you when you've got like a name like i had a name for this girl

i used to call her lady bird"


Closer - Goapele
[Också svår att förklara varför jag gillar den här men den får mig lugn inombords.]

"Closer to my dreams

I'm moving closer to my dreams"


Burnin - Cue [ Den här låten är skön, och ja den är bra helt enkelt]

"Maybe, baby, I'm a heartbreaker. Heartbreaker. Heart of ice


Hejar!

Laila i Lets dance är överlägset den bästa! Henne hejar jag på iallafall. Hon har det i kroppen och känner musiken bäst helt enkelt.

Lets dance

Snart är det dags för lets dance igen, då kommer jag sitta framför tvn iallafall.  Jag älskar alla program som innehåller dans så jag måste se :D Ska äta resten av kebabsalladen jag har kvar, det märks att min magsäck har minskat. Tur de! Men när jag tog den första tuggan var det som att komma till himlen..nerå inte riktigt men otroligt gott var det.

Ciao

Mer tävling

Eftersom jag nu har den bärbara så läser jag igenom alla bloggar jag brukar följa och kom in på http://shopaholicmamman.blogg.se/2009/january/fredagstavling.html?_tmp=615137ba007dc2f76533d8b4e387fa937dceac2b blogg och hon har en tävling där man kan vinna ett supersött halsband, var med vettja! ;p

TävlingNU är det tävling hos http://www.mariamelle.blogspot.com/ där du kan tävla om 5 små trendiga väskor. Hur söta som helst tycker jag. Var med och tävla!

39 dagar kvar

För varje dag som går längtar jag mer och mer till den 23 februari. Jag hoppas jag får vara uppe i fagersta i en veckan lr så. Vill hinna göra så mycket som det bara går. Ska bli så kul att se Elins lägenhet för första gången IRL. Sen ska hon och jag åka och shoppa smått :P Sen om det går, hinna träffa Carin och se hennes nya hus och hälsa på hos hundarna och se om det kommit små valpar. Och sen inte glömma inflyttningsfesten om jag får vara kvar till helgen, fett nice med party!

Längtar


uttråkad

Vaknade med huvudvärk idag, jippi. Fick iallfall sova till drygt 12 idag, gick och la mig runt halv tolv och släckte lampan 12 och sen två minuter efter ringer Carin och vi pratade i 1h 47 min ca. Så det vart ingen tidig natt för mig. Och jag har suttit vid denna dator i snart 4 timmar och det hjälper ju inte direkt mot huvudvärken, aja. Väntar på att pappa ska komma med den bärbara så jag kan ladda ner lite album medans jag har bredband. Ska iallfall lyxa till det idag och köpta en kebabsallad. Har ätit GI i en veckan nu och vägde mig igår och då hade jag gått ner 1 kilo på 6 dagar, rätt bra faktiskt. Så nu tycker jag att jag är värd en god sallad!

Okänd orsak

Idag ringde polisen ifrån Sala mig, och dom hade äntligen fått svar ifrån SLU (tror jag det var) angående proverna dom tog ifrån mtit rum. Dom skulle kolla om det fanns någon vätska som kan ha orsakat branden. Dom trodde det var min fake-lavalampa som jag hade i mitt rum. Men tydligen fanns det inget som tydde på att det fanns någon antändningsbar vätska i mitt rum. Så han sa att dom har inget mer att gå på, så dom kommer lägga ner fallet.

Jag har under dom här drygt 6 månaderna tänkt hela tiden på vad som kan ha orsakat att hela mitt rum stog i lågor och jag förlorade allt. Jag vill veta men ändå inte, jag vet inte vad som vore bäst. Vill man alltid veta orsaken till allt som händer? Nu måste jag börjar bearbeta att jag aldrig kommer få veta orsaken till detta. Leva i ovisshet tär på ens själ.
 
You dont know what you got until you´re missing it a lot.

Starstruck

Jag älskar Lady Gaga! <3 Älskar typ alla hennes låtar och nu har jag hittat en jag inte hört förut, men den är på skivan. Låten heter Starstruck med Lady gaga ft Space cowboy & Flo Rida.

What you give, is what you get in return.

Vänskap, ja det är komplicerade saker har jag märkt nu på sistone. Speciellt när man inte bor när sina vänner. Det är svårt att hålla kontakten kontinuerligt, det blir att man ringer nån dag där och sen nån vecka senare en dag där. Det absolut viktigaste är att man inte börjar ta sina vänner för givet för då är det som gjort för att vänskapen ska ta slut. Jag kan känna att ibland tar mina vänner mig för givet. Jag försöker verkligen att inte ta någon av mina vänner för givet, jag ringer och fortsätter hålla kontakten och pratar om allt möjligt och hör vad dom har att säja. Jag vill inte bli en sån som tar mina vänner för givet, en sån som tror att deras vänner kommer vara vid deras sida oavsett hur dom blir behandlade.

Behandlad andra som du själv vill bli behandlad!

Jag tänker ofta på det ordspråket för det är så otroligt viktigt. Ofta känns det som att andra inte tänker så och tar allt för givet. att dom ska bli behandlade så jävla bra och sen behandla dom andra som skit.

Inget pirr, ingen kärlek

Jag och Elin disskuterar kärlek. Vilket vi ofta gör. Vi pratar pirr i magen och det är ju som rubriken säjer om det inte finns pirret så går det ju inte att vara tillsammans. Så enkelt är det. Det är ju superviktigt med pirret i magen, för mig är det nästan själva grejen. Det är underbart att få känna pirret när man ligger och goser. Om man inte känner pirr så är det ingen ide..

Eller hur Elin?

Musiktips

Hittade en bra sida där man hittar all musik som har varit med i The hills. Superbra sida! Tänkte lägga in lite tips på låtar jag gillade. Det är en salig blandning.

1. How you love me - Hey Monday
2. Return the favor - Keri Hilson
3. Glitter in the air - Pink
4. Kill the lights - Britney Spears
5. Bring on the day - Vaughan Penn
6. Let me fall - Alex Johnson
7. Where we are - And there were two
8. Numba 1 (tide is high) - Kardinal Offishall
9. What them girls like - Ludacris
10. Let it rock - Kevin Rudolf
11.  Es mi reve - Agina
12. Disco tech - Hyper crush
13. Better friend the lovers- Daylight west
14. Detroyer - Carissa Rae
15. Trash me - Jessie Malakouti
16. I dont care - Fall out boy
17. The fame - Lady gaga
18. La girls - Mama taylor ft Joel madden
19. Soon we will be found - Sia
20. Live like your dying - Lenka

Let it out, and let me in

Ja nu har man suttit här sen igår söndags och vaktat hundar. Rätt soft jobb, kan bli lite uttråkande men som tur har man en dator och bredband finally!

Idag var jag på Ö&B och hittade två dekorationstallrikar för att ah tex ljus på, har redan en rosa men hittade en likadan fast gild och sen en annan som var helsvart emd stenar fastklistrade runt. Vilken ska man välja liksom? båda var hur snygga som helst. Tur jag har lite pengar nu för jag tog båda. Inte för  dom var direkt dyra men det kändes bättre nu när man kan spendera lite. Var inne i en ganska ny affär och hittade billiga små hello kitty berlocker som jag ska ha som mobilsmycke. Jag älskar när man hittar smått och gott för billig peng.

Aja har inget mer direkt att berätta, men skriver snart ett inlägg om bra musik jag hittat.

Ciao

Halvår

Do not stand at my grave and weep
I am not there; I do not sleep.
I am a thousand winds that blow,
I am the diamond glints on snow,
I am the sun on ripened grain,
I am the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning's hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight.
I am the soft stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Uppdatering

Skriver ett kort inlägg nu, har vakren haft tid eller ork till att blogga på ett tag nu. Jag kommer vara hundvakt nu i en vecka så då komemr det defenitivt mera inlägg. Har inte gjort någe speciellt denna vecka, jobbat hemma och varit hos psykologen. Samma som vanligt. Idag är det dock 6 månader sen branden, så man känner sig lite nedstämd idag. Ikväll blir det att vara hemma som vanligt och se film eller så. Just de, igår började jag med GI-dieten igen. NU fan ska jag vara duktig och hålla på länge. Jag vet att den dieten funkar så jag ser fram emot resultaten. Mitt mål är 10 kilo på 4 månader ungefär. Jag hoppas på mer, nu kommer jag kunna motionera mer då jag kommer bo inne i staden i en vecka. 

Nej nu ska jag kila, ska se The hills om jag nu inte redan sett det :P

Ciao!

Längtar!


Drakar är "balls of fire"! De är fulla av vitalitet och liv. Alltid på väg, de drar sitt trogna band av beundrare efter sig. Drakar är egoistiska, egocentrerade, krävande men även givande.

De är stolta, direkta och laddade med höga ideal som de alltid försöker att leva upp till. De försöker leva sitt liv storslaget. De har förmågan att utföra många stora saker så länge som de inte springer för lång ifrån sig själva. När en drake gör något, gott eller ont, kan du vara säker på att vad de gjort inte förblir osett. Drakar skapar nyheter.

Det är nästan omöjligt att vinna en argumentering mot en drake. De förgör alla som utmanar dem. När du väl har väckt dess vrede, kommer de att förfölja dig i många år. Drakar är väldigt lojala mot sina vänner och sin familj. När de behöver drakens hjälp kommer den att finnas där. De är den första att säga " jag talade om det för dig". De är inte sentimentala eller romantiska. De tar de helt enkelt för självklart att alla älskar dem. Det är svårt för dem att dölja sina känslor, de försöker inte ens.

De är inte hemlighetsfulla av sig så förvänta dem inte att behålla en hemlighet för dem själva om du berättar det för dem. Drakar talar från sitt hjärta och är alltid uppriktiga. Deras sätt kan förefalla bryskt och direkt men de försöker helt enkelt bara få saker och ting att röra på sig. Då de är aktiva själva försöker de motivera andra med. Istället för att dyka rätt in i saker måste drakar lära sig att undersöka saken bättre först. Drakar behöver en mening med livet, något att slåss för, ett mål att uppnå. En drake utan mål är en sorglig syn!

Drakar tycker att de själva är väldigt starka. De biter ofta åt sig mer än de kan svälja. När detta händer är de för stolta för att be om hjälp och kommer att köra slut på sig själva. Drakar kan göra många saker bra. De kan bli artister, politiker, doktorer. När en drake väljer rätt karriär kommer de att bli framgångsrika. De kan inte hjälpa att de är vinnare!

I kärleken är draken sällan förloraren utan mer ofta den som krossar andras hjärtan. Drakar gifter sig inte ungt och är oftast nöjda med att leva singel. Drakar kommer alltid att ha mer än deras del av beundrare och vänner att hålla dem sällskap. Drakar är riktiga mjukisar och kan bryta ihop om de förlorar sina beundrare.


Framtiden

Just nu sitter jag och funderar på min framtid, skrämmande tanke för jag har ingen aning vad som kommer att hända. Visst är det spännande att inte veta men jag vill veta något. Jag ser gamla klasskompisar som verkar ha lyckats så bra
t ex jobb, utbildningar och bra socialt liv. Jag ska inte säja att jag inte är avundsjuk, klart jag är de. Vem vill inte ha lyckats med livet. Efter branden så satte mina framtidsdrömmar stop, jag vågar inte drömma om vad jag vill jobba med, vet knappt vad jag vill jobba med. Just nu ser jag bara det negativa i saker. Bor för långt bort, inget körkort eller pengar. Jag hoppas att 2009 blir ett bra år, jag behöver det så. Dom senaste åren har inte varit dom bästa, självklart finns det vissa saker som varit underbara men jag är så trött på att ha otur hela tiden. Jag är ju bara 20 år och redan har så mycket hänt.

....

no explanation only silence and it's tearing me apart
and a tiny voice is whispering your name and I'm going insane

Tävling

Hos http://missexclusive.blogg.se/2008/december/  pågår det nu en tävling, jag är lite sent ute för den slutar kl 20.00 idag så skynda om ni vill vara med! Bra priser.


RSS 2.0