Summering av året!

Tänkte jag skulle knåpa ihop ett inlägg av detta år.

Året har gått förvånandsvärt fort, speciellt detta halvår. Mycket har hänt under året och jag har fått varit med om massa saker. Jag tänker inte gå in på alla saker som har hänt och som jag gjort för då kommer detta bli ett superlångt inlägg. Året har verkligen varit en bergochdalbana minst sagt, det har varit några rejäla nergångar men som alltid tar jag mig uppåt. Men jag tror på att allt har en mening, så vad som än hänt i mitt liv detta år är för att något bättre valkas. Jag tror mycket på år 2010, jag tror det kommer bli ett bra år. Jag kommer omvärdera saker mer, försöka uppskatta saker och vara glad för livet jag har. Viss finns det saker som fattas men det ska det nog bli ändring på. Trots alla upp och ner detta år så ser jag framåt.

Två stora saker som sker nästa år är att min syster och min älskade vän Vicky ska ha barn. Jag kommer bli moster igen! Och lilla Vicky ska bli mamma för första gången, vad jag längtar till att få den lilla:)

År 2010 så hoppas jag på flera saker, jag vill att år 2010 ska bli året då saker och ting ändras till det bättre. Jag ska försöka börja blogga igen efter denna lilla svacka.

Och jag vill önska alla ett Gott nytt år!-Om det gör dig lycklig-


God Jul

God jul alla mina vänner!

Min julafton kommer firas här hemma med far, mor och brorsan. Kommer nog bli en lugn och bra julafton. Jag sitter just nu coh gör mina naglar extra julfina med silverglittrigt nagellack och imorgon ska jag bära julmössan såklart.


...

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
Tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times we had tonight
I'm gonna find a way to make it without youLåttips

My name is Boxxy - Dj Niky Lento Violento Concept Remix 2009
Imogen Heap - Hide and Seek
Sofijah - Du var så mkt
Shakira - did it again
Alphabeat - what is happening
Manian - ravenr in the UK
Jay sean ft Lil wayne - down

Update

Ja jag har fortfarande inte fått tillbaka suget efter att uppdatera här, men tänkte skriva ett litet inlägg. Dagarna rullar på som vanligt, har varit sjuk denna vecka så man har tagit det lugnt. Hoppas fortfarande på lite jobb, ska ringa på måndag och höra. Förra helgen var jag på krogen och dansade. Söndagen firade vi systerdottern, hela 5 år har hon blivit. Tur att syrran väntar en till så snart blir det en liten bebis igen :)

Shoppade lite julklappar i veckan också, har bara några kvar. Köpte lite nya fiskar till akvariet, hade tröttnat lite på det nu eftersom jag bara hade 2 fiskar i. Nu är det lite mer liv i det så nu är det roligare igen.

Nej jag vet inte vad mer jag ska skriva, snart komemr ett blogginlägg om låttips.

Ciao

Tävlar hos Kenza

Jag är med i en tävling hos http://kenzas.se/. Hon kommer lotta ut 15 dvd-boxar med The hills.

Min motivering:
Det började med att jag satt och tittade på Laguna beach och där var ju Lauren Conrad med och Kirsten som nu är med i the hills. Jag fortsatte att kika på The hills eftersom Laguna slutade och det började. Jag har alltid älskat realitysåpor och Lauren är supercool. Man får hänga med i deras liv och se massa mode som jag verkligen diggar. När jag kan brukar jag gå in på mtv.com och kika på avsnitt där men det är ju alltid lättare att ha serien på dvd. Speciellt under vinterhalvåret då det är mörk eller när man är sjuk.

Ork

Nej har absolut ingen ork till att blogga! Fan, denna dag kan jag vara utan. Vill blogga på ett sätt men orken finns inte riktigt där. All lust om allt försvann, poff!


Dagen

Idag var jag och Karin i Borås och shoppade. Skulle leta julklappar och hittade till mamma och Emma&Kim. Jag hoppas dom blir uppskattade. Var på emmaus också och hittade massa fint, känns bra att vara lite eko. Eftersom jag inte är de så ofta tror jag. Hittade en supersöt "halsduk" till bobban där det står Merry christmas på. Den ska han ha på julafton och när jag tar fina julbilder :) Köpte lite annat smått och gott helt enkelt och gjorde av med drygt 500 men jag fick mycket för pengarna så det är bra.

När vi kom hem tog jag ett bad i väntan på amten. Hur skönt som helst och med en bilaga i handen. Jag vill ha badkar!

Imorgon bär det av hemmåt, tåg 18.30. Både roligt och inte att komma tillbaka hem. Kanske rymmer ner hit igen:P

Ciao for now

God dag

Har nyss kommit in efter en hundpromenad och en fototur. Här strålar solen men det är fortfarande en del frost. Men hur vacker som helst! Tog 98 kort, och jag hoppade runt vid bäcken för att fånga de jag ville ha. Vattnet rinner coch det är delvis is så jag supernöjd med mina kort.

Får se vad som händer under dagen, har lite dålig ork men men.

Ciao

Julen

Fick ett mail ang hur vi ska fira julen. Vi brukar inte fira den så värst för flera medlemmar i familjen inte vill, men jag gillar verkligen den traditionen! Speciellt att hela familjen samlas och har det mysigt. Så i år blir det en träff i kanske västerås med någon julklapp, god mat och spela spel. Sen på julafton så blir det jag, brorsan och föräldrarna som träffas och ger julklappar. Efter lite kompromisser så blir det jättebra. Jag kommer få fira jul!

Dagen

Idag har jag städat klart tvättstugan och det var superfin. Inga onödiga saker på golvet, och nu kan man öppna dörren och gå in :O Anders trodde inte jag skulle fixa det haha men det gjorde jag allt. Städade lite i köket, tvättade lukcorna lite, bänken och plockade disk. Har inget emot de nu eftersom dom har en dickmaskin, DISKMASKIN! Det har inte vi haft på typ 1,5 år. Karin och Anders överröser mig med snälla ord så jag vet inte hur jag ska bete mig. Dom är för goa!

Håller ju på och uppfostrar lite hundar och det är den nya illbattingen som är värst, idag bet han mig så det började blöda den rackaren. Aja lite blod, svett och tårar kanske det behövs, vad vet jag. Imorgon är det nya tag, klädkammaren står näst. Gick upp halv 9 idag och inte tagit någon tupplur under dagen heller, rätt stolt.

Ciao for now.


Kommentar

Fick en kommentar av en tjej som heter Hanna som ville få reda på vad min lilla vita julgran kostade och om jag inte har fel så kostade den max 60 kr, tror det var mindre. Kommer inte ihåg om jag skrev det i inlägget du hittade till slut Hanna. Får jag fråga vad för projekt ni ska göra? Vart ju nyfiken :)

Ciao

Ännu en rolig länk!

http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529

Vart tipsade om en rolig länk av Karin och den var himla rolig. Katten och hundens dagbok.

December

Det roliga med december är att många bloggar kör med adventskalender där man har chansen varje dag att vinna. Är redan med i 3 stycken. Håller tummarna att jag vinner något! Vore så roligt.

Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=DPQmzCgb1gI&feature=popular

Sötaste kattungen! Haha kan inte annat än skratta, vill ha den nu :P

RSS 2.0