Tävlar hos Kenza

Jag är med i en tävling hos http://kenzas.se/. Hon kommer lotta ut 15 dvd-boxar med The hills.

Min motivering:
Det började med att jag satt och tittade på Laguna beach och där var ju Lauren Conrad med och Kirsten som nu är med i the hills. Jag fortsatte att kika på The hills eftersom Laguna slutade och det började. Jag har alltid älskat realitysåpor och Lauren är supercool. Man får hänga med i deras liv och se massa mode som jag verkligen diggar. När jag kan brukar jag gå in på mtv.com och kika på avsnitt där men det är ju alltid lättare att ha serien på dvd. Speciellt under vinterhalvåret då det är mörk eller när man är sjuk.

Kommentarer
Postat av: Mollymus - bloggar från Uppsala

Roligt med tävling! :)

2009-12-12 @ 13:29:57
URL: http://mollymus.blogg.se/
Postat av: Zarah-Lou

Jag brukar väldigt sällan göra reklam för mig själv - endast i min egen blogg, men nu känner jag mig så taggad att jag verkligen vill vinna och har en chans!

Jag deltar i en tävling på samsung, och det enda jag vill är att ha lite boost på en bild; du klickar bara på länken och klickar på en knapp så är det klart.

Jag skulle bli superglad om du ville hjälpa mig. :)

Gillar du inte reklam är det bara att radera detta.Här är min länk:

viralboost_10001#/start/linear/3394" rel="nofollow">http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=seviralboost_10001#/start/linear/3394Som tack för hjälpen kommer jag att lotta ut 3 stycken Chubby Angels bland de som skriver tillbaka att de klickat och hjälpt mig. :)

Vinnarna får självklart välja valfri färg: http://zarlei.com/chubby-angels-fran-loulei/

2009-12-13 @ 00:28:14
URL: http://zarlei.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0