Tila Tequila

Jag älskar såpor! Speciellt reality, och Tila tequila är ju en stor favorit. Igår var finalen och vilken final dessutom, shit! Jag har hela tiden hejat på Bo första och främst, sen Kristy så det var askul att båda var i final men jag tyckte hon skulle välja Bo. Han är ju helt underbar och snygg ;) Men hon valde Kristy och Kristy krossade hennes hjärta och tog inte nyckel! Hur kunde hon, fan jag vart så sur asså! Tycker så synd om Tila, hon trodde verkligen att det skulle gå denna gång. Jag ville att dom skulle ringa till bilen Bo satt i och be dom vända om, men det gjorde dom inte, gah!

Men jag läser nu på hennes hemesida att hon verkar ha en flickvän nu, det är jättekul men jag tyckte ändå hon skulle tagit Bo. Tyvärr kommer hon inte göra en "a shot at love season 3"  - because I feel like this show doesnt fully represent who I am as a regular person. Lite synd att det inte kommer en säsong tre men men livet går vidare. Sitter som sagt inne på hennes hemsida, det är riktigt spännande att läsa allt. Det kommer komma ett progrm då hon konfronterar Kristy, DET måste man se! Fick se ett smakprov, jag säjer bara ojojoj.


Hos Emma

Nu sitter jag här själv hos Emma, hon är iväg och handlar telefonkort.

Idag fick vi upp tidigt för Emma skulle till tandläkaren och borra :P Allt gick bra, men jag fick värsta svimanfallet. Usch det var nära att jag nästan svimmade, skitläskigt. Sen gick vi på stan i flera timmar, trevligt. Själv köpte jag en behå, trosor, örhängen och två ascoola döskallstavlor för halva priset, som hittat! Sen kökade vi jättegoda toast på Coffee house. Sitter nu och ser halvt på tv och lyssnar på musik, speciellt en låt en gamal goding.

Uhn tiss uhn tiss - Bloog hang gang

Ciao bello!

Kärlek

Sitter här sent in på natten och lyssnar på musik som vanligt. Sitter och funderar en del på kärlek.
Varför faller jag bara för killar jag inte kan få? Varför faller jag så lätt? Det finns ju olika kategorier tex dom som bara faller för bad boy m.m Jag vill inte bli katigoriserad men jag hamnar nog i gruppen " dom som faller för killar dom inte kan få".  Varför gör jag det jämt, sen om något är på G med en kille skiter det sig då kan det visa sig att den personen inte vill ha ett förhållande. Det har hänt mig en gång, jag tänker fortfarande på killen ibland. Jag trodde det var någe på G och killen gav mig falska förhoppningar, jag inser nu tack vare några kompisars råd att han troligen playade. Vill inte tro det om killen men det verkar ju inte bättre. Det blir ju inte heller lättare av att jag faller rätt så lätt för en kille och får förhoppningar.

Jag har aldrig haft ett riktigt förhållande för som sagt jag faller för dom jag inte kan få. Har ju haft några flörtar hit och dit men inget mer direkt, jag vill ha mer ;)

Lite tankar bara...


XOXO
Liv

Imorgon

Imorgon eftermiddag ska jag in till Emma och Kim. För Emma har höstlov, jippi! Vi ska umgås och jag ska sova över för på tisdag ska vi gå på stan. Ska handla lite girlstuff :D Hoppas jag har lite fickpengar tills dess. Håller tummarna


Sitter och pratar med Elin just nu, vi pratar kärlek....alltid lika roligt! Jag håller tummarna för din skull, hoppas jag kommer få lite tur i kärlek snart. Det är alltid lika kul att disskutera med Elin, that girl is smart I mean it! Att prata med dig får mig alltid på bra humör och är glad att du och jag har hållt kontakten så bra. Sånna saker värdesätter jag mycket.


"Are you wild and dirty like an animal?
Can you growl and scream like an animal?
Baby go, go, go  like an animal
Tear it up, make a mess like an animal
Animal, animal, animal, animal
Deep inside you is theres an animal
Let it out animal, Be a beast of power."

Text ut låten Animal

Öronorgasm

Sitter här och lyssnar på musik. Har laddat ner lite nytt godis för mina öron. Tack Elin för låten.

Kat De Luna - Calling you
Kat De Luna - Animal
Katy Perry - Hot n cold



Annan bra musik som jag pumpar in i öronen är:

Lil Wayne - Lollipop

Guru josh project - Infinity
R.I.O - Shine on
Darin ft Kat De Luna - Breathing your love
Yves Larock - By your side


Blogg

Ja nu har jag skaffat en blogg igen, vi får se om jag kommer ha kvar de eller inte.

Sitter här i höstmörkret ute på landet, det är kolsvart ute. Inte alls kul om man är mörkrädd. Idag har det varit ganska lugnt, har tagit igen mig efter helgen. Nej,  jag har inte festat utan åkte till Vås och Sthlm. Helgen har varit rätt okej, trött i kroppen är man allt. Åkte i fredags till min syster coh satt barnvakt, inte speciellt svårt för barnet sov :) På lördagen åkte vi till sthlm för att gå på en skönhetsmässa, snälla syster som bjöd på biljetten som hon hade vunnit. Mäsan var väl okej men inget att hurra för, men som sagt man ska ju testa på allting en gång. Sen åkte vi vidare till söder och gick i några affärer och fikade. Jag har iallafall kommit underfund med att i sthlm vill jag inte bo, tror inte de iallfall. FOLK överallt. Vi gick iallafall vidare till gamla stan mot vårat mål, en affär vid namn Colorez. Grymt cool affär  men skitsnygg väskor. Ett litet paradis för oss som älskar väskor och billigt är det med, alla väskor 300 kr. Sjukt billigt! Köpte en fett snygg väska där, svart och guld. Yummie! Länken till sidan finns nedanför.

http://www.colorez.se/

Sen skulle man ju hem också, säjer bara en sak är så himla trött på att åka tåg. Det krånglar sig alltid och jag kommer aldrig hem i tid. Efter mycket om och men kom man hem ungefär 3 timmar senare än man skulle. SUCK!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0