Nu sitter den där



Ja nu sitter den äntligen! Jag är så glad att jag gjort min första och jag vart glatt överrraskad att den inte gjorde så ont som jag trodde. Nu blir man ju sugen på flera. Inte den bästa bilden eftersom den är alldeless nygjord och insmord med bepapthen. Men jag gillar den!

Change off plans


Jag fick ett sms igår av tatueraren som undrade om inte jag och Elin kunde byta tid till idag? Eller på söndag men tyvärr så gick det inte så Elin ska göra sin idag kl 14.30 och jag åker till Elin istället på onsdag och tatuerar mig på torsdag kl 14.00. LIte jobbigt att få vänta yttligare några dagar, men det är det bästa eftersom jag fortfarande är förkyld och sen fick jag sms av synsam att mina glasögon är klara. Så allt vart bra tillslut. Tyvärr kan inte Elin följa med till tatueraren men jag kommer ha med mig Wikström som support. Det ska bli kul! Men jag börjar bli lite nervös redan tror jag, jobbigt liksom när det är första tatueringen och man har ingen aning vad man ska vänta sig, gör det ont eller inte? Men nu har jag också hittat en lite annan version av tecknet, den på bilden har snyggare linjer och tunnare. Mer elegant tycker jag, så den blir det.


Jag börjar med att dansa.


 
I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody
Dance, dance, dance!

Sjukling

Usch jag mår inge vidare just nu, hatar att vara förkyld och just nu passar det inte att vara sjuk då jag måste ta han dom alla djuren och huset. Jag har ont i huvudet, ont i bihålorna, nyser, hostar och ont i halsen = en helt vanlig förkyldning. Emma var här i förrgår till igår och vi hade riktigt roligt, och jag spöade skiten ur henne i monopol :D Men förhoppningsvis om jag blir bättre för då kommer Emma och Kim hit på fredag för lite god mat och monopol, hoppas jag har lika tur då som jag hade igår.

Update

Från och med imorgon kommer jag vara helt ensam tills på lördag kväll. Inget jag ser direkt fram emot men jag tjänar ju lite cash. Mamma och pappa ska till Spanien där det just nu är 12-14 grader (inte alls avundsjuk :P) Men är man flygrädd så är man. Ska iallafall ta hand om alla djuren, städa och tvätta kläder hela veckan sen så ska jag försöka motionera en del coh köra stenhårt med gi-dieten innan jag drar till fagersta på söndag. Får se om jag går ner några kilon, skulle inte vara helt fel. Jag hoppas att någon vänlig själ kan komma och hälsa på mig i huset så jag kan prata med någon. Ska ringa några samtal och se om någon vill komma. Nu är det iallfall bara 8 dagar om man räknar med idag tills den 23 feb och då kommer jag tatuera mig. I cant wait! Jag har väntat länge nog och vill inte vänta en dag längre. Nej nu har jag väl inget direkt mer att skriva om, livet rullar väl på mer eller mindre. Lite skit hit och dit är det men det är som vanligt. Nu ska jag kila för nu ska jag se på Simon och Tomas. I love!

Ciao!

Tävling


Jag är med och tävlar om en godiebag hos http://deliquate.blogg.se/2009/february/tavling-vinn-liten-goodiebag.html var med ni med!

Massage och plugg

Åh vad jag har längtat till min massage som jag ska få imorgon, en klassisk helkroppsmassage. Hoppas den är bra, för det var så länge sen jag fick massage och jag har aldrig testat helkropp förut.


Jag funderar på om jag ska börja plugga igen, är rätt sugen eftersom det går så trögt på jobbfronten. Men om jag ska plugga blir det antingen make up-och hårstylist eller bara make up. Fick en sms av Elin för idag att hon också var rätt sugen på att läsa det så vi kanske ska söka tillsammans. Det vore så sjukt kul att gå i skolan tillsammans igen och kunna umgås mycket oftare än nu. Men som sagt inget bestämt än måste kika runt på olika skolar och så men som sagt tanken finns kvar i huvudet.

Doktorn

Igår var jag hos doktorn för att kolla upp min migrän eller huvudvärk. Doktorn kom fram till att det liknade mer migrän pga av symtomerna och så. Skönt att hon tror på det iallafall, sen ville hon att jag skulle ta blodprov. Usch jag som hatar att ta sprutor men som tur gick det bra. Hon ville testa blodbrist och sköldkörtlen för att utesluta att det inte var någe av dom problemen. Sen skulle jag gå på synundersökning tyckte hon och jag fick tid idag kl 2, och det visar sig att jag är översynt eller vad det hette, var inge bra iallafall för hon sa att det är ofta det synfelet som gör att man får ont i huvudet så nu kommer jag bli glasögonorm, inte mig emot direkt jag är snygg i glajor :D Så nu kommer det svåra, att hitta dom bästa bågarna. Men det ska nog inte vara omöjligt, kommer lägga upp en bild på mig i glasögon så ni får se. Så nu komemr jag få testa glasögon och se om det hjälper mot migränen.

7 månader

Idag är det 7 månder sen branden, tiden går så fort. Dom här 7 månderna har inte varit dom bästa i mitt liv kan jag säja, så fort jag försöker klättra upp ur gropen händer det alltid något som får mig att ramla tillbaka igen. Jag är så sjukt trött på de, kan det aldrig vända?

Kaos

Sorry för dålig uppdatering men just nu är mitt liv kaos. Seriöst asså, kan inte skriva vad det handlar om men det är fucked up! Jag vet varken in eller ut och tankarna flyger runt och inombords finns en ständig känsla av oro. Jag är så trött på mitt liv, varje gång jag försöker klättra uppåt faller jag ner i samma jävla grop. Jag vill bara att allt jobbiga ska ta slut och jag kan få leva ett normalt liv utan oturen och allt de andra. Jag har inte mycket mer att skriva så det får räcka för tillfället. Min krafter tar snart slut, men jag vill vinna över all denna skit!

RSS 2.0