Vanlig dag

Ja idag är det en vanlig dag, har städat och gett djuren mat. En lite tråkdag men det roligaste hittills var att Lill-Emma ringde och vi snackade lite. Riktigt kul och imorgon så kommer hon hit! Var länge sen vi umgicks, ska bli riktigt nice.

Senare ikväll blir det väl tv-tittande. Synd att datorn fortfarande är på reparation för det är The hills och The City premiär på mtv.com idag. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :D

Har shoppat lite smått på tradera igen, vart 2 till parfymprover. En Juicy couture och Pink sugar. Så dom kommer nog senare i veckan.

Imorgon blir det nog bio sen på kväll, ska se slumdog millionare. Ja, jag är lite efter men jag tjänar på det. Kostar bara 60 kronor att gå på bio här.

Ciao!

Låttips

Keri Hilson - Energy
Amele ft Trinchy Schnyder - Never leave me
Pink - Funhouse

This love is taking all of my energy


Mycket!

Just nu är det mycket, för mycket för min smak. Kan det inte lätta snart? Försöker göra saker hela tiden så jag slipper tänka efter vad som händer i mitt huvud.

Idag var vi ute i skogen med 15 hundar tror jag det var, försökte leta svamp emn fanns knappt inget kvar. Fick väl så det räcker till en macka. Ringt om jobb igen, men ingen behöver just nu. Typiskt, ibland undrar man varför man ens försöker. Nån gång kommer väl turen kanske. Vill åka in till Scorett snart och köpa nya dojs, hittade skitsnygga sist jag var där men hade för lite pengar kvar. Men nu har jag fått lönen.

Ylva har vari bortrest på kryssning och då har vi klippt hela hennes häck runt tomten som en överraskning. Snacka om att hon var glad. Skitkul att göra en överraskning åt henne. Hon kom hem med min favoritparfym, dock tog jag en lotion eftfersom parfymen är så dyr. Jag älskar den lukten! Black XS paco rabanne. Köpte ett parfymprov på tradera som är samma. 1,2 ml och dom räcker ett tag iallafall.


Ciao!

Bio

Ikväll blir det bio, nu var det ett tag sen och det har varit sommaruppehåll i Vingåker. Så idag börjar dom igen och vi ska se "Sommar med Göran". Hoppas den är lika roligt som man hört.

Bio

Ikväll blir det bio, nu var det ett tag sen och det har varit sommaruppehåll i Vingåker. Så idag börjar dom igen och vi ska se "Sommar med Göran". Hoppas den är lika roligt som man hört.

Tornado

Just nu är det som en tornado inuti mitt huvud. Hoppas den lugnar ner sig snart. Vill inte ha det så här, det är jobbigt.


....

I never stoped being your friend, but its like you dont care anoymore.

Reparation

Just nu är min dator hos en som ska försöka fixa den så den fungerar. Så det kommer bli lite snålt med inlägg under nästa veckan, får den kanske på torsdag.

Ciao!

UNICEF- mugg

Igår köpte jag två muggar som Mark levengood och East street tattoo har gjort tillsammans. Om man köper en mugg går 10 kronor till UNICEF. Har kikat länge på muggarna och dom kosar en del men nu fick man 2 st för 99 kronor och då slog jag till. Tatueringsfreak som jag är, haha nerå men "tatueringdesign" är så snyggt. Med tanke på min ekonomi så känns det bra att kunna bidrag med något till välgörenhet. Skulle ju självklart vilja ge mera varje månad men det går tyvärr inte. Bättre detta än inget.



"In tattoo imagery, especially in combination with flowing water, it symbolizes much the same:  courage, the ability to attain high goals, and overcoming life's difficulties"


Helvetesdag

Ja denna dag kunde jag lika gärna vara utan! Usch idag har jag nästan skrämt mig själv så förbannad jag har varit. Tur man inte blir så här förbannad ofta. Sitter nu och lyssnar på gamla favoritlåtar tips nedan. Tur man blir på bra hurmör av musik :D

Tips:
Fefe Dobson - Take me away, everything , bye bye boyfriend
Jojo - Beautiful girls (female version) baby its you,
Missy elliot - 4 my people (basment jaxx remix)
Christina augilera - dirrty, car wash
Mel B - feels so good
The pussycat dolls - Dont cha

Ciao!

Vaknat på fel sida.

Gah! Har totalt vaknat på fel sida, fick ett samtal och efter de vart jag förbannd. Människan kan ju inte lyssna för fem öre! Människan är så ängslig så jag blir tokig, jag ger henne råd om hur hon ska göra men hon bara säger emot och vågar inte göra det själv. Jag blir tillslut arg och säger med barsk röst att jag är utbildad djurvårdare och jag vet vad jag snackar om. Gör som jag säger så fixar det sig men hon vägrar lyssna och vill snacka med morsan som om det jag säger är fel. Morsan brukar fråga mig om såna djurfrågor eftersom jag oftast vet. Jag hatar att folk inte tar en på allvar för man är yngre. Spelar väl ingen direkt roll om man är yngre, bara man vet vad man snackar om. Vad är problemet liksom?!?!

Ja som sagt jag är irriterad idag, fattar bara att datorn inte fungerar som den ska. Har god lust att skicka ut den genom fönstret!

Just idag gillar jag inte livet, varför ska allt vara så krångligt? Vart sitter pausknappen?

...

Dont dream your life, live your dreams


Sent

Jaha, nu vart det en sen natt igen. Det är så dumt att inte ha något jobb, då vänder jag helt på dygnet. Sen började en kompis till mig snacka på msn och då vart man fast. Haha. Kul var det att snacka men jag blir inte klokare av att snacka med peronen ifråga. Ja svårt att förklara. Man vet aldrig vad personen menar riktig. Har lyssnat på massa musik på youtube, gamla som nya. Nej ska försöka sova snart tror jag, har så svårt att somna. Tror det är alla tankar som flyger runt i skallen min.

Ciao!


Same same but diffrent

Samma känsla varje gång, varför? Jag vill inte känna den. Försvinn dumma känsla. Det funkar ändå inte. Du är skit.


...

I left my heart in Tokyo
Down by the river don't you know


Tankar

Så här långt in på natten sitter jag med datorn i knäet och 3 katter och 2 hundar i min säng. Tankarna flyger runt och jag vill helst slippa dom nu. Typisk syndrom för mig att tankarna kommer krypandes på natten. Just nu känns det som att saker och ting inte går min väg. Känns smått hopplöst. Vill inte tänka så heller för jag kan ha fel. Men jag hoppas att det inte är så, och att det inte är om mig. För jag vill inte förlora minnena och säga hej då.

Nej undra om det är dags att sova snart. Är faktiskt trött när jag känner efter men varför är det så svårt att lägga sig då?

Ciao

Bakning

Jag bestämde mig för att baka och det vart snoddas, en favorit hos mig aboslut. Dom var riktigt mumsiga. Annars har jag lagt mera pussel idag med mamma, vi har kommit en bra bit. Älskar pussel!


Förlåt Jennie!

Förlåt förlåt förlåt! Fan vilket pucko jag är, lovade ju att höra av mig. Fan också. Hoppas du förlåter mig :) Jag tänker ju komma upp i oktober och förhoppningsvis stanna en vecka, så då får vi planera in en dag som vi kan träffas på.

Trött

Idag är jag riktigt eftertrött i kroppen. Orkar knappt göra något, har matat hundarna och diskat. Är hungrig, dock vet jag inte om det finns någon mat hemma. Funderar på om jag ska baka något gott :D Länge sen jag bakade.

Utanför mitt fönster springer hästarna omkring och är busiga. Riktigt tråkväder, kallt och blåser. Undra vad mitt horoskp säger idag, ska nog kika.
Dagens:
Väduren (2009-09-22) Du kan få mycket gjort i jobbet nu. Du är koncentrerad och fast beslutsam att hinna med det du ska.

Veckans:
Väduren Vecka: 39 (2009-09-21 - 2009-09-27) Bli inspirerad. När du väl har laddat batterierna, möter du varje ny utmaning med både värme och vakenhet. Det är en av anledningarna till att folk gärna dras till dig. Det är också därför du ofta får göra mer än du egentligen borde. Men den här veckan dyker någon upp som hjälper dig – och det här är inledningen på en mycket fin vänskap.


....

This time baby
I'll be bulletproof


?

Varför ens försöka? Det spelar ändå ingen roll, och det slukar min energi.

Västerås

Ja åkte till västerås tillslut, i lördags. Var på syrrans skola hela dagen och kvällen för det var kulturnatten. Shit vad ont i fötterna jag hade när vi kom hem. Träffade Vicky på kvällen också, fick äntligen se magen irl liksom. Tänk att det är en bebis där inne! I söndags drog jag och Vicky ner på stan och åt lunch och sen shoppade lite. Jag hittade 2 leggings och fick en tröja på köpet, present till sebastian och nagellack. Sen bjöd jag syrrans familj på familjepizza, och på kvällen vart det spel. Ticket to ride, hur kul som helst. Fattade knappt något i början för det var så mycket att hålla reda på men andra gången så vann jag nästan, de ni! Haha kom tvåa. Stolt. Sen vart det film, pojken i randig pyjamas. Usch hemsk film, men absolut sevärd. Handlar om koncentrationsläger. Igår följde jag med Vicky till stallet, och fick äntligen träffa hennes sköthäst. Otroligt söt var hon, tog säkert 50 bilder. Sen in till stan för lunch och shopping med syster hittade en coolt linne på hm, sen skynda till tåget. Men jag har haft det supertrevligt och kul. Underbart att träffa Vicky tre dagar i rad, var så sjukt längre sen vi kunde umgås så. Älskar´t <3

Låttips

Markus Krunegård - Hela livet var ett disco
Amy diamond - Up
La roux - Bulletproof
Sugababes - Get Sexy
Mini Viva - Left My Heart In Tokyo

Alla låtarna är superbra!

The more I know the less I understand

Ja, fan inte blir jag klokare av all denna skit. Riktigt trött blir jag på folk som inte fattar. Denna dag har varit helt snurrig, gått upp och ner mest hela tiden. Jag kan aldrig bestämma mig heller. Jag vill bara ligga under täcket och slippa min hjärna just nu, någon som vill byta? Det enda jag gör är att sucka. Ja jag är inge roligare för tillfället.

Ska man åka till Västerås eller inte? Kommer det gör mig gott tro? Ja antagligen, men varför kan jag inte bara bestämma mig?

Ny dag

Somnade sent som vanligt, men men så är det. Datorn krånglar fortfarande, jävla skit! Vi får se om den åker tillbaka lr inte. Idag så kommer brorsan hit, Carina och 2 små hundar som vi ska vakta. Vad roligt. Måste in till affären och köpa nya cosmopolitan, VR och någe gott till kvällen :D

Ciao

02.50

Nej usch, inte bra att ha en egen dator. Jag sitter alldeless förlänge på den, fy! Läser bloggar, ser på mtv, kikar tradera m.m. Nej nu måste jag nog ge mig fast jag inte vill. Är egentligen trött när jag känner efter.

God natt!

Frusen

Usch vad kallt det börjar bli ute, jag sitter inomhus och fryser. Händerna och fötterna är alldeless kalla. Jag vill inte ha kylan här. Ge mig värmen tillbaka. Nu önskar jag att man vågade flyga utomlands. Gärna på den stranden också.


Första inlägget...

Första inlägget från min första egna dator. Jag hoppas den kommer funka bra. Den har tyvärr krånglat lite men att haka upp sig. men hoppas det ger sig. Beställde hem ett grymt snyggt skins till datorn, från skinz.se. Bra sida med mycket olika skins.

Ciao

Hundpromenad och städning

Smsade grannen och frågade om hon ville hänga med ut på en skogspromenad med mina och hennes hundar, och det ville hon. Så vi drog ut och dom lekte och hade det jättekul, och vi hann snacka lite skit:)

Ringde Vicky när jag kom hem och vi snackade säkert en timme. Sen tog jag tag i städningen har sagt det i flera dagar att jag måste fixa rummet, så himla dammigt och skitigt. Haha Vicky sa de också att jag har sagt det till henne också men jag kommer aldrig för mig att göra det. Haha så typsikt mig.

Har fortfarande inte bestämt mig ang Västerås i helgen, det beror på några saker så vi får se. Annars åker jag upp och stannar i en vecka i oktober.

Sitter och tar en bloggpaus från städandet och lyssnar på Empire state of mind. Jag diggar den massa! Refrängen är bäst.

Ciao!

Dator?

Nu har jag hittat en bra dator för bra pris så pappa ska dit och kika på den imorgon och förhoppningsvis funkar den som det ska och jag får den hem imorgon! Håller tummarna, behöver en egen nu när pappas är paj.


Låttips

Jay-z ft Alicia keyes - Empire state of mind

In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
these streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
lets hear it for New York, New York, New York

Sjukt bra låt!


Blandat

Har inte skrivit på ett tag men har inte orkat blogga något. Har i allafall gjort flera saker nu dom senaste dagarna, varit fram och tillbaka från Södertälje för att hämta en kompis hundar. Igår var jag på grannens dotters ridning och kikade när dom hoppade. Så himla kass ridlärare så jag och annika satt och snackade skit och klagade :P Hade iallfall roligt coh det är huvudsaken. Häromdagen satt jag och beställde mineralögonskuggor med syster och jag beställde 10 stycken olika skitsnygga och en primer. Så nu har man något nytt att vänta på.

Var till veterinären idag med Loppan coh Daisy för en hunden skulle ta bort några tänder och den andra skulle rakas. Stackars små hundar dom är alldeless vingliga. Men nu är dom så fina.

Funderar på om jag ska dra till västerås i helgen eller stanna hemma. Känns lite dumt att åka om brorsan kommer hit iofs men vill ju träffa syrran, vicky och jennie. Vore så himla kul! Ja jag får ta en funderare.

Funderar också om jag ska antingen städa mtit rum eller rida. Hinner ju iofs göra båda sakerna, haha. Ja vi får se.

Paket och hästridning

Hade ingen ork att blogga igår var helt slut i kroppen. Vaknade och hade ont i hela kroppen och fattade först inte varför, men sen slog det mig att jag målade ju rummet igår och rollade så det var därför. Fick sms av grannen som frågade om vi skulle rida idag. Och det var ju riktig fint väder så vi tog en sväng, vart en bit iallfall. Min häst har ju inte direkt kondis men hon hängde på och tyckte det var riktigt kul. Följde med henne hem sen och gosade med hennes hundar, valpen är nu 4 månader. Hämtade sen Bobban så dom fick hälsa och gud vad kul han hade! han har ju så svårt att busa med vissa hundar men små tikar som är snälla kan det funka och dom vart värsta kompisar.

Sen gick jag och hämtade posten och jag hade fått paket igen från cdon. 3 böcker och 1 dvd. Och idag kom min väska från tradera :)

Vart helt slut igår i kroppen och ont i huvudet och det håller i sig idag med. Var till grannen igen så dom fick leka och Bobban är helt kär speciellt nu när hon löper. Synd att Bobban är kastrerad annars hade det blivit så söta bebisar.


Tankar

Har massa känslor inombords som jag inte vill ha, måste försöka att inte tänka för mycket på dom. Känns som om dom är rätt onödiga, tänker bara dumma saker som jag hoppas inte stämmer. Bara slöseri att tänka för mycket.

Ja, det vart några rader i allafall. Ska väl dra mig tillbaka snart. Nätet är sjukt segt så jag kan knappt surfa.

Ciao!

Målar

Idag hjälper jag mamma och ylva, och målar mammas rum. Hennes rum var förut tre svarta väggar och en röd från början, inte direkt snyggt. Mamma gillade det inte, sen tapetserade vi om ena väggen till en grön färg. Och nu målar vi resten av väggarna i en fin ljus gul färg. Jag blir så sugen på att fixa mera, vill bo eget så jag kan fixa värsta fint. Känns inte som någon ide i mitt rum.

Har börjat fått ont i halsen också, usch. Bara jag inte blir sjuk. Känner inte för det direkt. nu är maten snart klar, mums. Färsbiffar och pommes :D

Ciao!

Försök

Jag vill att det jag skriver ska kunna kännas igen, att folks ka tycker det är intressant att läsa mina inlägg. Så där som när man läser en bok och känner igen sig, sådär som man känner inombords. Jag tycker aldrig att det jag skriver bli tillräckligt bra men jag lägger ut det ändå.

Idag har jag haft en känsla inom mig, jag känner mig värdelös och tråkig. Jag hoppas inte jag är tråkig i allafall. Har så mycket olika känslor inom mig egentligen, men det slutar med att jag känner mig helt pucko.

Varför kan inte jag lika bra som andra kan?

Ja detta var ett tappert försök till att skriva så man känner igen sig. Ganska patetiskt kanske.,

Ciao!


Arbetssökande och tankar

Idag har jag ringt runt lite till olika ställen och frågat efter jobb. Har väl gått sådär, eller hoppet känns inte helt ute. Dom jag ringde till lät väldigt trevliga och skulle återkomma om det vart något jobb. Ringde till en städledare och han sa att det kommer nog behövas någon som jobbar timmar. Det är väl de som går att få i dessa tider. Bättre de än inget. Ringde även om personlig assistent och dom skulle försöka göra en resurspool (lr hur det stavas) och sen höra av sig. Ska ringa bemanningstjänsten till gruppboende också. Jag hoppas på napp.

Tänker även lite på att kanske starta upp eget. Är sugen på att starta hunddagis/rehab till djur. Främst hunddagis och sen om polisen vill lämna av ett djur som söker hem eller behöver rehabiliteras först. Kanske sälja lite tillbehör m.m En tanke jag har, har ringt och bett om blanketter osv. Efterfrågan är stor i Katrineholm och folk i Vingåker har ju hundar också så det kanske kan passa. Hon i telefonen lät posetiv då hon hörde alla mina erfarenheten och utbildning jag har. Men som sagt det här är bara i tankestadiet. Vore kul med något eget som folk verkligen gillar mer och mer.

Ciao!

Bloggtorka?

Jag vill skriva men får inte fram något. Ska fortsätta med mitt rum istället.

Ciao!


.....

If I should be so bold
I’d ask you to hold my heart in your hand


?

?


Ommöblering

Idag har jag äntligen möblerat om i mitt rum, mitt rum är väldigt svårt att möblera om i för det är litet och snetak. Men nu gjorde jag om och det vart riktigt nice. Hoppas bara jag kan sova där sängen nu står för annars blir det jobbigt :P Vart nöjd iallfall. Dock måste jag fixa klart innanj ag kan sova för jag har en del saker i sängen. Haha typiskt mig.

Fin låt

Den här låten har jag hört ifrån So you think you can dance, där en dansrutin är om bröstcancer. Dansen är riktigt bra, den verkligen träffar rätt och låten är så fin.

http://www.youtube.com/watch?v=Vxu-i8on15Q

Maxwell - womens worth

Saw

Jag är ett riktigt skräckfilmfan, och speciellt av Saw. Ja jag vet att det kanske är lite kliche att dom göra så många av dom men i allafall. Idag kikade jag in på discshop och hittade en box med alla 5 filmerna som man kan förbeställa för 249 kr, självklart ska jag ha den! Den kommer ut den 21 okt.



(hoppas boxen ser ut sådär)


....

you lift me off the ground
i always want you around


Hårfärg



NU har jag hittat vilken färg jag vill ah till mitt hår, jag vill ju gå ljusare så detta blir nog den bästa. Varma guldiga toner och lite ljusbrunt typ. Ja ni ser bilderna. Tror det passar mig eller vad säger ni?

Ciao

Låttips

Akon ft David Guetta - Sexy bitch
Tinchy Stryder - Number 1
Kelly Clarkson - Already gone


Ibland imponerar jag mig själv

Ja, ibland imponerar jag mig på mig själv. Jag är riktigt duktig på att läsa människor och deras beteenden. Har en kompis som beter sig jävligt konstigt emellanåt och jag har sagt åt personen, vi kan kalla den M i fråga att jag ser rakt igenom och förklara att det M gör är för att tex få bekräftelse, eller imponera men M säger alltid att jag har fel och startar sen bråk som M aldrig låter en vinna för M vill ha kvar sin stolthet. Men som sagt jag har sett igenom det för länge sen och nu på msn så öppnade sig M och berättade att jag haft rätt hela tiden men M inte velat erkänna de.

M berättade nu att - Jag vet att jag betett mig som en riktigt ***** mot dig och ljugit för dig har jag också gjort, men har insett att jag bara försöker imponera på allt och alla fast jag i själva verket är förbannat deprimerad och ängslig, det är ingen som direkt inser hur dåligt jag har mått i flera år, vissa lyssnar till en början men sen så försvinner dom ut i sanden som alla andra, tror mkt hänger på det varför jag beter mig så otroligt illa mot folk i allmänhet, är väl inte världens bästa vän eller människa överlag heller men försöker så gott jag kan men många gånger blir det bara totalt jävla fel.

Jag bestämmer mig för att tro på personen men känner ändå en viss tvekan. Jag tror att M senare kommer säga i framtiden att M bara skojade om det hela för det brukar M göra. Men det spelar ingen roll jag vet redan varför M håller på, på detta vis och det är jag rätt stolt över att jag faktiskt kan läsa människor och deras beteenden rätt bra.

 


Shopping

Nu har jag shoppat lite, det vart på cdon. Kom på att dom kanske har en bok jag önskar mig, och det hade dom så det vart 3 böcker och en present till Elin.


Seg dag

Idag har varit en riktig seg dag. har inte gjort något knappt, suttit vid datorn och pusslat ungefär. Sitter inne på tradera och kikarpå om jag hittar några fynd. Vann ju en väska ifrån makeup store men hon ar inte hört av sig så jag vet inte om jag får sen väskan. sen är det en annan tjej som lagt ut en annons på en likadan väska och det är exakt samma bild. Man kan ju undra. Kankse ska maila och kolla lite.

Som sagt seg dag och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Kanske komemr något till inlägg sen.

Längtar som fan till den 9 okt, då jag ska tatuera mig. Längtar mer ju mer jag läser Kat Von D:s bok. Ska försten in och se om dom har hennes serie på cdon.

Ciao

Vissa betyder lite mer

wolfeye.blogg.se

Ja, som ni alla vet vid det här laget är att jag suger på att skriva vad jag känner. Jag kan varken skriva eller säga vad du betyder för mig Elin Larsson. Men våran vänskap är äkta och min tro är att den överlever allt <3







Yes!


Idag kom min efterlängtade bok. Den är hur grym som helst! Åh jag kan knappt sluta läsa den. Försöker att inte titta i förväg men det går ju inte :P Den är värd pengarna defenitivt! Min nya bibel.


Rubrik?

Ja idag har jag iallafall varit en snabbis på jobbet för att lämna av min timrapport, vilket är rätt viktigt :P Träffade Tina som är ansvarig för att ringa in folk om det behövs. Gick dit och fråga om hon hade någe jobb men inget hon visste just nu. Typiskt jag som verkligen vill jobba nu. Ha ju abstinens.

Fick mail att boken från cdon är nu leveread och om jag har tur kommer den imorgon!

Har inte gymmat på ett tag nu, fan att jag har blivit så slö lr vad man ska säga. Jag var ju riktigt duktig där et tag 3 ggr i veckan minst. Nej nu måste jag börja igen. Vill ju inte förlora pengarna direkt.

Riktigt pissväder är det ute, regn regn åter regn. Tur man har en massa pussel och tidningar att läsa.

Känner att snart måste jag träffa mina vänner. Kanske ska ta en tripp uppåt?

Ciao!

Tandläkaren

Ja igår åkte jag till Kumla till Thea tandhälsa pga av min visdomstand. Usch jag har så ont! Kom dit och fick träffa en tjej som skulle göra min undersökning, för det första var hon inte trevlig. Hon var rätt hårdhänt, lr inte hårdhänt men hon var inte direky mjuk på handen. Jaja jag orkar inte skriva allt som hände, men jag fick inget defenitivt svar på hur dom ska göra med min visdomstand, jag får fortsätta ha ont ett tag till och skölja munnen med bakteriedödande ifall det är en inflammation lr vad hon sa. Men om det inte går över kanske jag måste dra ut den eller operation. Båda sakerna kostar massa och jag har inte direkt råd heller. Sen fick jag tid för lagning av några hål, 1200 per hål! Jisses.

Men jag hoppas det går äver snart så jag slipper punga ut pengar. Ju emr jag pratar desto mer ont gör det, lite jobbigt faktiskt eftersom jag gärna snackar en del :D

Motion

Idag har jag varit ute ännu en gång i skogen och plockat svamp. Hittade riktigt stora katnareller, dock inte mer än en liten påse vart det. Men det gör inget jag plockar för det är kul, dom andra får äta den. Vi var ute med alla hundarna i 3 timmar minst, snacka om trött i kroppen jag vart. Inget gym idag men som sagt var ute och gick i 3 timmar. Igår fick vi hem paketet från lekmer och mamma och jag har reda lagt klart ett tusenbitarspussel :P Har börjat på ett nytt. Snart r det dags för So you think you can dance. Final idag coh utröstning imorgon, tyvärr vet jag redan vem som vann. Väntar fortfarande på min bok, och jag fick från cdon att den kommer bli försenad. Suck. Men jag får tänka " den som väntar på något gott väntar aldrig för länge "

Imorgon vet jag ej vad som erbjuds, har sjukt ont i munnen pga av en visdomstand. Den verkar växa fel. Måste ringa och kolla vad det kostar att ta bort den. Usch. Nej nu ska jag kila.

Ciao!

RSS 2.0