Nyår

Mitt nyår firas i Fagersta som förra året. Elin bjöd hit mig och klart jag tackade ja, annars hade jag suttit hemma och tittat på SATC. Det är iofs inte helt fel men inget slår att få vara med sin bästa vän! Vi kommer vara några personer här, äta gott och antagligen blir det en del sång och musik. Har med champagne och sourz, första gången jag kommer öppna en champagneflaska, vi får se hur det går. Skaka kommer jag defenitivt göra! :D

2008

2008- har ju inte varit det bästa året. Det har varit många bra saker men också många hemska saker. Tänkte skriva lite om det gångna året. Ja året började ju med att man räknade ner till studenten, det var ju sista terminen av utbildningen. Mina starkaste minnen var ju absolut studenten men också alla fester! Kryssningen är en av dom, ja den kommer nog ingen av oss glömma. Haha mycket skratt vart det och man var så sjukt trött dagen efter. Jag och Elin spenderade en del helger på statt, och det var mycket dansande långt in på nätterna. Men nog om detta minne, Jag fyllde 20 också, ett år äldre. Fick en lite ålderkris men som tur gick den över. Ja studenten var den 30 maj, och den var efterlängtad. Jag trodde inte jag skulle klara av gymnasiet men det gjorde jag! Rätt stolt faktiskt. Fick ett jobb ganska snabbt tack vare tips från Elin, tyvärr visade det sig inte vara ett bra jobb men jag sa att jag skulle fortsätta jobbet. Och samma dag jag sa ja till att fortsätta jobbet så fick jag ett samtal om att huset brann. Ja, jag vill inte gå in på det så mycket men dom flesta vet ju att hela mitt liv försvann, allt i mitt rum försvann. Men strax efter det så flyttade vi, inge vidare kul men vad ska man göra. Bo kvar i baracker lr? Flyttade långt ifrån kompisarna och det gjorde allt lite jobbigare och svårare. Men nog om de med, haha men nu är livet lite bättre men jag hoppas verkligen 2009 blir ett mycket bättre år!

Jag önskar att jag får jobb, lägenhet och att jag har kvar mina vänner som jag har nu.

SATC

I julklapp fick jag SATC´s hela serie i en mini shoebox! Hur lycklig som helst, så nu är tvn och dvdspelarne i mitt rum för att stanna. Jag fick också en tavla, Björn Gustavssons dvd, halsband från systerdottern, läppglans som är märket Kat Von D! Fett coolt, luktar mumma. En bok, en söt platshund och en nyckelring med två röda tärningar.

Julaftonen vart bra, en lugn och skön julafton.

Julafton



Ja här sitter jag även fast pappa sa att jag inte skulle sitta uppe länge. Klockan är nu 04.02 och det är julafton idag! Vi kommer fira julaftonen så att min syster och bror kommer hit och syster tar med sig sin man och barn. Vi kommer att ha en liten jullunch här och kollar nog på Kalle Anka sen drar vi till farmor och käkar och öppnar julklappar. Jag hoppas på att det blir en bra julafton!

Och jag hoppas att ni får en trevlig julafton!

Im trying to forget you..

Jag hörde ifrån M i söndags, har inte hört från M sen i september. Så fort M loggade in på msn kändes det i magen, väldigt konstig känsla det där. Jag vill att den ska försvinna, för varje gång något påminner om M så kommer den snabbt tillbaka. Nu verkade inte M må så bra och jag är lite orolig, undra om man ska testa ringa någon dag. Men om jag gör det kommer jag aldrig glömma M, det kommer jag nog aldrig jag iofs men känslan finns ju alltid där.  Fan!

Julklappsbyte fredag

Igår hade vi julklappsbyte hos Åberg. Var trevligt och mysigt, riktig julstämmning. Fikade, sing star och julklappsöppning. Jag fick en hel påse med julklappar från Larsson, tusen tack! Jag fick ett målarset, och tanken som var bakom var ju att jag fick ett stort målarset när jag tog studenten men det brann ju upp men nu har jag ett nytt! Jag hoppas jag får någon inspiration snart så jag kan måla lite :D Fick även en julklap av Åberg som innehöll två tvålar som luktade mumma och sen 4 badkulor. Lite komiskt eftersom jag inte har badkar..men dom får sparas till rätt tillfälle ;)

23 Februari

Idag var jag och Elin inne hos tatueraren i Fagersta och vi beställde äntligen en tid! Jag längtar redan, vi fick tid efter varandra. Elin fick vid tio jag vid tolv. Kan det inte blir den 23 snart?
 

Shopping + psykolog

Idag var jag hos min psykolog och pratade, det gick bra. Pratade rätt mycket om djuren, mycket om Hurley. Och att prata om han gör mig ledsen men jag är otrolig tacksam att jag fick uppleva honom. Vi kom fram till att jag har tappat en del av min identitet, det är nog därför jag är så vilsen och splittrad. Just nu vet jag varken vad jag vill jobba med eller bo. Förut var jag säker på vad jag vill men nu har jag ingen dirkekt aning.

Sen gick jag och leta julklapp, hittade en tillslut. Sen hittade jag en bok åt mig, "Bla bla bla - 600 helt nya otroligt onödiga fakta" Har den andra boken som heter Bla bla 600 otroligt onödiga fakta om sex. Både böckerna är otroligt roliga för dom som gillar onödig fakta. Rekomenderas, och dom är billiga. jag var också och letade efter någe slags smycke, och hittade ett armband jag tittat på förut för halva priset! Som hittat :D

Nu sitter jag i Ylvas hus och ska vakta hennes hundar tills imorgon, sen vid 4 imorgon åker jag tåg till Fagersta! Jippi, vi får hålla tummarna att det inte blir någe försenat som det brukar. Julklappsbyte hos Åberg är slutstationen.


Musiktips:

Darin - Hela hans skiva Flashbacks


Now I'm standing brokenhearted

Ja just nu är mitt hjärta ganska splittrat. Jag är rädd för att fatta fel beslut, och just nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska jag följa mina känslor?  Detta beslut vill jag inte ta igentligen, eller vill ja de?

Spicill

Jag har en kompis, som är väldigt spicill (vi har kommit på ett nytt ord för speciell). Den härliga bruden heter Elin Larsson och hon finns nära mitt hjärta. Jag blir alltid bra på humör och glad när man pratar med henne, även om hon mår dålgt låter hon alltid lika glad. Jag värdesätter hennes åsikter och hennes vänskap högt, vill aldrig att den ska ta slut. Vi kan sitta och disskutera i timmar om allt och då menar jag ALLT! Haha, idag har vi tex pratat om allt från pengar, tatuering till hundandedräkter. Ja och det är ju inte ett sånt smickrande ämne men vi kan sitta och disskutera dom konstigaste sakerna och vi skojar alltid om allt! Hon har den otroliga förmågan att tänka posetivt vad som än händer. Hon är en av dom starkaste människorna jag känner. Jag är stolt över att få vara hennes vän.


When your down I´m your clown

I'm only human, and that's my saving grace

Jag förstår mig inte på folk som kan helt plötsligt slänga ur sig saker och sen stå för det, det ska gå långt om jag ens skulle kunna göra det mot någon "face to face". Ibland är folk så respektlösa, oavsett hur man mår ska man ju inte bete sig dåligt mot sina kompisar. Det har hänt på senaste tiden att någon nära mig har kallat mig något och det sårar, det gör det verkligen och jag tar det hårt. Jag är så trött på att det händer, och det känns som om kompisarna glider längre och längre ifrån. Jag vill så gärna ha kvar dom få som stannat kvar.

Jag känner sån krav på mig att jag ska infinna mig där och då, hålla kontakten. Det tär på mig eftersom vissa inte har överseende över vad som intrräffade mig. Det är inte lätt att helt plötsligt bli hel igen som om inget har hänt. Just nu känns det tomt och mörkt.


I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth
That's not the way I want my story to end

I'm screaming I love you so, my thoughts you can't decode

Ja just nu sitter och jag kikar på top model, altid lika kul. Ja inget nytt har väl hänt denna vecka. Jo min systerdotter Edith fyllde 4 år den 10 december, Grattis! Vi ska fira henne på söndag, ska bli kul att träffa mina syskon.

Den 10:de var det också 5 månder sen branden, ja vad ska man säja. Saknar dom minst lika mycket nu som då.


Till en av mina bästa kompisar:
When you're so trapped and there's just no key
And you can't breathe
I'll breathe for you



Bättre sent än aldrig

Ja som rubriken lyder, här kommer ett inlägg som handlar om stora sthlm. Jag åkte till carin på fredagen och det var ett kärt återseende, skitkul att träffa henne igen. Vi bakade och tittade på film till kl 1 på natten och vi skulle upp tidigt lördag morgon, jag gick upp runt halv 6 tror jag. Man var ju inte lite trött. Vi åkte kl 7 och det tog typ 1 h och 40 min till sthlm. Vi hade med oss tre stycken hundar och vi stog mesta dels i montern men det var kul att träffa så många hundintresserade människor och somvar intresserade av gammeldansk hönsehund. Jag oc Carin gick rint och kikade på utbudet av hundsaker coh vi såg när dom ställde ut weimaraner. Jag älskar dom hundarna, riktigt vackra är dom.  På söndagen hade vi tur att vi fick lite sovmorgon och vi åkte kl 10. dagen såg ungefätr likadan ut som lördagen. Lite shopping vart det också, Boban fick ett nytt halsband, leksak och godis. Sen vart det lite annat smått och gott. Orkar inte skriva allt som hände då kommer det bli ett långt inlägg men man vart ju hur sugen som helst på att köpa en hund till.



Hela helgen har varit otroligt lärningsrik och kul!

Updates

Ja, så mycket har det väl inte hänt. Var hos psykologen i tisdags, jag kände att jag igentligen inte orkade men åkte ändå. Det visade sig var väldigt bra eftersom så mycket jobbiga saker har hänt inom kort så jag behövde verkligen prata av mig. Sen har det inte hänt mycket, samma saker ungefär. Jag längtar tills imorgon då jag åker till carin äntligen, har inte sett henne sen studenten den 30 maj. Jag hoppas helgen blir superkul! Fixat naglarna idag iallfall, testade nya nagelstickers. Snyggt vart det. Just de, var hos frissan i måndags, så skönt att äntligen bli av med utväxten och klippa av alla slitna toppar. Jag färgade om och gjorde nya slingor plus klippte, allt gick på 900 kr.


Hoppas också att jag kan åka upp den 19 till Fagersta för lite julklappsbyte och julmys.

tävling



http://heartsick.blogg.se/2008/november/tavla-hos-heartsick-och-vinn-litet-sminkpaket.html


RSS 2.0